Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
29
Favori
76.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16-17 GB arasında olması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bi 40 gb bekliyorum ama bakalım hayırlısı hız 3 mbit e düştü bile benim,kaç günde inecek allah bilir,pre download açılsa bari bugün yarın.
  • darkdogan kullanıcısına yanıt
    Valla ben store un yalancısıyım hocam

DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN Us de boyutu görememiştim bak bunu gösterdiğin iyi oldu,çok beklemiyecez insin diye .Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Ana hikayeyi coop olarak oynayabilecek miyiz?
    Ana hikayeyi coop olarak oynayabilecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 15 Ocak 2015; 20:20:51 >
  • Ps4 oynanış videosu.

YouTube
    Dying Light Gameplay: 7 Things You Must Do
    http://youtu.be/0AyhZyOMX6A

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Ps4 oynanış videosu.

http://youtu.be/0AyhZyOMX6A

Grafikler atmosfer açık dünya sıkmayan bir yapısı var action adventure işte bu oyun stres atmak için birebir ben çok beğendim
  • oyun aşırı sağlam bir kere parkur var zaten . çıkış tarihi nezaman bilginiz varmı
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    27 Ocak

• Oyun ertelendi

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Oyun ertelendi

Ne zamana

• quote:

Oyun ertelendi

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Dying Light ertelenmiş olabilir!
    http://www.merlininkazani.com/Dying_Light_ertelenmis_olabilir-oyun_haber-79227p1.html

Yalan haber olabilir

• quote:

Oyun ertelendi

Haberin doğruluğu yok henüz umarım yalan bir haberdir,ama öyle görünmüyor,yalnızzzzzz öyle bir küfür ettim ki adamlara ana avrat düz gittim ertelenme haberlerini duyar duymaz!!!!!!!!!!Ulan kaç senedir bu oyunu bekliyorum ne akla hizmet ertelersin gereksiz??????Downgrade bile yese oynayacağım o derece!Ayıptır ayıp,sadece bu oyun için değil tüm ertelenme haberlerine LANET OLSUN!Sabırsız diyen arkadaşlar olabilir,o zaman zamanında çıkaramıyacakları oyunu YAPMASINLAR diyorum bende,kapatıp dükkanı gitsinler!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ertelenmez beyler rahat olun.
    Oyun çoktan basılmıştır çıkmasına 10 gün kala 2 ay erteleneceğini hiç sanmıyorum.
  • oyunun senaryo modu harika... mekanlar ve binalar da çok gerçekçi olmuş.
  • darkdogan kullanıcısına yanıt
    Ben de bekliyorum bu oyunu da eğer ac gibi hatalarla dolu çıkacaksa hiç çıkarmasınlar ertelensinler.

• quote:

Ben de bekliyorum bu oyunu da eğer ac gibi hatalarla dolu çıkacaksa hiç çıkarmasınlar ertelensinler.

O derece olması imkansız bence neden mi,twitch de yapımcılar yaklaşık 1 buçuk saat canlı oynadı,oyun akıyordu.Eğer gecikme olursa oyunu bekleyenler affetmez,bir sonraki oyunda 3 ün birini vererek tepkilerini gösterirler,twiter da bile millet sıkıştırıyor şu an ertelenme varmı diye.Az önce bende yazdım gönlümden kopan birkaç söz.
  • Erteleme olayı yalanlanacak gibi,adamlar resmi twitter sayfasında en son bu resmi paylaşmış çünkü;
  • quote:

Erteleme olayı olmaz artık hocam şurda sayılı günler kalmış çıkmasına bi çok yere servis edilmiştir bile, fazla bi beklentiyede girmeyin bence vasat bi oyun olucak gibime geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdogan

Erteleme olayı yalanlanacak gibi,adamlar resmi twitter sayfasında en son bu resmi paylaşmış çünkü;

artık şu oyun çıksın bari.batman witcher battlefield hardline hepsi ertelendi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.