Arkadaşlar bu oyun için survivor/power/agilty puanı kasma taktikleriniz varsa paylaşabilir misiniz tek başıma oynuyorum co-op değil.Youtube dakivideoların çoğu fixlenmiş ve olmuyor
Okul görevini yaptım sonra zereye bolter görevini verdim şuan rahime bişeyler oldu orda kaldım.Power ım 8 Agilty 9 Survivor 9
Hocam oyunu gece oynarsanız çok daha fazla xp alırısınız. Gece olunca bir safe zone un başında bekleyin. Gavura vurur gibi vurun , baktınızki olmuyo hemen safe zone a kaçın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Aynen. Geceden korkmayacaksın, xp'nin gözüne vuracaksın. Hatta gaza gelip gece çıkan avcıları bile öldürdüğüm oluyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: angaraeski
Aynen. Geceden korkmayacaksın, xp'nin gözüne vuracaksın. Hatta gaza gelip gece çıkan avcıları bile öldürdüğüm oluyordu.
kamuflaj attack açılsa korek fırlatarak bende öldürücem onları ama ona daha 1 lvl var.Siz nasıl öldürüyordunuz onları
M.O.D.O.K
kullanıcısına yanıt
Tek başınaysa üzerine UV Flashlight tutup sersemletiyorsun devamlı, sonra allah ne verdiyse dalıyorsun baya xp kazandırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: M.O.D.O.K
Arkadaşlar bu oyun için survivor/power/agilty puanı kasma taktikleriniz varsa paylaşabilir misiniz tek başıma oynuyorum co-op değil.Youtube dakivideoların çoğu fixlenmiş ve olmuyor
Okul görevini yaptım sonra zereye bolter görevini verdim şuan rahime bişeyler oldu orda kaldım.Power ım 8 Agilty 9 Survivor 9
BENCE geceleri yanında biriyle oyna :) daha rahat öldürürsün .. allah ne verdiyse yapıştır ucubelere :D