Şimdi Ara

Dying Light [ANA KONU - YENİ NESİL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yayıncı: Warner Bros
    Geliştirici: TechLand
    Tür: FPS
    Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
    Platform: PS3, PS4, XBOX 360, XBOX ONE

Dead Island serisi ile başarı yakalayan TechLand'ın yeni nesil grafikler ile yeni nesil konsollarada getirdiği Dying Light, Warner Bros Interactive'in yayıncılığında geliştiriliyor. Oyun Dead Island gibi Open World Survival Action FPS oyunu olacak.

[Kunye=1965-4]

Gameplay Tariler:

İlk Ekran Görüntüleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 4 Haziran 2014; 20:28:05 >

• Grafikler fena.
  • Grafikler dehşet olmuş gerçekten. Çıksın sömürelim kaçmaz bu oyun.
  • Şuanki hali ile Dead Island'ın hataları giderilmiş ve Grafikleri geliştirilmiş bir hali var böyle olursa Dead Island'da yakındığımız herşey bunda giderilmiş olacak. Gene 4 kişilik Co-Op olursa tadından yenmez açıkçası, çok eğlenceli olur.
  • Çok iyi duruyor ve daha bu nesilin başı
  • Dead Island'a benzettim ben de fakat şu her oyunun yeni ve şimdiki konsollara aynı anda duyurulma olayı canımı sıkmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Dead Island'a benzettim ben de fakat şu her oyunun yeni ve şimdiki konsollara aynı anda duyurulma olayı canımı sıkmaya başladı

Bir süre daha böyle devam eder hocam, hem şimdiki konsollara hemde yeni konsollara çıkmaya devam eder oyunlar. 1-2 yıl sürer böyle yeni nesil konsollar iyice yayılana kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Far Cry 7 | PC ANA KONU
    geçen yıl açıldı
    Far Cry 5 (2018) [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Techland iyi alıştı survival oyun yapmaya. Grafikler giderli ama içerikde dolu olmalı. Malum yeni nesiller duyurulduğundan beri sadece grafik konuşur olduk, tam teçhizatlı bir oyun yaparlarsa oynarız. Dead island sevdiğim bir seri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafikler yeni nesil konsollardanmi pc denmi aceba, harika bir survival oyun gelecek gibi duruyor
  • Helal olsun şu Techland firmasına adamlar kısıtlı bütçeleriyle ne oyunlar yapıyor ve duyuruyor. Dead Island ve Call of Juarez den sonra yeni bir IP daha geliyor ha birde bundan önce Hellraid'i duyurmuşlardı oda sağlam olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Helal olsun şu Techland firmasına adamlar kısıtlı bütçeleriyle ne oyunlar yapıyor ve duyuruyor. Dead Island ve Call of Juarez den sonra yeni bir IP daha geliyor ha birde bundan önce Hellraid'i duyurmuşlardı oda sağlam olacak gibi.

Aynen Hell Raid benim çok dikkatimi çekti farklı bir konusu olan yapım olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 24 Mayıs 2013; 6:40:20 >
  • Dying Light Bomba gibi geliyor...

• oyun harbiden bomba gibi geliyor tam istedigim gibi bir oyun yaratiklarin disinda insanlarda birbirleri ile mucadele ediyor hayatta kalmak icin videoda sinema tadindaydi, bu oyun cok ses getirecek
  • Oynanış videosu geldi.

• 60 fps versiyonunu izlemek isteyenler icin linkhttp://dlfr2.gamersyde.com/secdl/f92f1ab07b54f8d7b23957d10a895e68/520e9fbf/DL_Demo_720p_60FPS_ENG.mp4

1 gb boyutunda link dikkat !

Oyun bence harika olmus, üstelik pre alpha asamasinda daha.
  • Buda harika oyun olacak vallaha hocam.

Video içinde sağol ulwi indirip bi izlemek lazım, koşarken arkasına bakması fln çok hoşuma gitti.
  • Güzel olmuş valla beğendim.Riptide, dead island 1,5 gibiydi, bunun atmosferi çok güzel olmuş
  • Oyun çok iyi 5+1 gidital ses ister bu oyun atmosferde harika olmuş bu oyun olmuş
  • Zombi oyunlarına yeni bir efsane katılıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Oynanış videosu geldi.

soluksuz izledim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.