Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
41
Favori
129.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akıcı oynatmazmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theultimateforce kullanıcısına yanıt
    konuyu polemige cekmem istememde
    23 saat oynadim %23 oyunum orijinal
    i7 8gbram gt750m laptop (sli kapali)
    full hd texture high motion blur ve bir sey daha kapali. wiew distance %10 ki bu oyunda kasmayi yapipta bir moka yaramayan tek ozellik.
    etkisini goremedim.

hala masaustunde kasar eder va diyenler sorun makinede veya oyunda degil. en onemli etkende.

• levo90 kullanıcısına yanıt
    quarter master da redeem docket yapind aslinda yapmayin

ilk 10 lvlda verdigi silahlar cop

en az 2 kodu 15 lvl sonrasina saklayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cei

yaralı adam? ben ilerledim bayağı oyunda ekran görüntüsü alabilirseniz yardımcı olabilirim..
    Biri şu zombi öldürme olayına çözüm bulsun arkadaş, ölmüyorlar ya bildiğin kafalarına her yerlerine vuruyorum, 10-15 kez vurmadan ölmüyorlar. Kalabalıkta ölüyorum hep.
  • alp3446 kullanıcısına yanıt
    il başta biraz survivor modunda oynayın. silahları geliştirmek için çöp kovlarını evlerin araçların içlerini search edin.ilk başlarda zombi öldürmek zor.bir de 4 ten fazla zombinin olduğu ortamlarda sakın kesmeye çalışmayın :).
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Dying light sitesinden redeem docket yaptım. 5 tane verecek galiba . quarter master dediğin ne onu anlamadım.
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Drop olayı bende de oluyordu .alt tab yapıp oyuna tekrar dönün sorun bende çözülüyor.
  • metalizmm kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

il başta biraz survivor modunda oynayın. silahları geliştirmek için çöp kovlarını evlerin araçların içlerini search edin.ilk başlarda zombi öldürmek zor.bir de 4 ten fazla zombinin olduğu ortamlarda sakın kesmeye çalışmayın :).

Hocam ne zaman silah bulabilirim? En son şey vardı bir adamı kurtaracaktım, kapının önünde 2 zombi vardi zar zor onları aldım, içeride ki adamda hakkı rahmetine kavuşmuş zombiye dönüşmüştü, onu da aldım. Sonra 2 arabaya bir şey takacaktım, kaputuna. Bir zombi yığını vardı. Daha oyunun başında. Kız kaçıranları (Ve ya çatapat) atıyorum zombiler yavaşça gidiyor sonra o ses bitince öyle kalıyorlar, ben de gidemiyordum. En son kapadım. Ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

Hocam ne zaman silah bulabilirim? En son şey vardı bir adamı kurtaracaktım, kapının önünde 2 zombi vardi zar zor onları aldım, içeride ki adamda hakkı rahmetine kavuşmuş zombiye dönüşmüştü, onu da aldım. Sonra 2 arabaya bir şey takacaktım, kaputuna. Bir zombi yığını vardı. Daha oyunun başında. Kız kaçıranları (Ve ya çatapat) atıyorum zombiler yavaşça gidiyor sonra o ses bitince öyle kalıyorlar, ben de gidemiyordum. En son kapadım. Ne yapacağım?

çatapat işe yaramıyorsa ilk başta arabaya doğru git ve onları kendine çek yavaş yavaş arabadan uzaklaş.tabi bu arada darbe yeme tabi :) ,belli bir mesafe zombileri arabadan uzaklaştırdıktan sonra hızlı bir şekilde arabaya doğru koş ve hemen araba kaputundaki işini hallet.

• levo90 kullanıcısına yanıt
    ana binada bir adam sizi ona yonlendirecek zaten hocam

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Ha tamam hatırladım. Ana binanın girişindeki eşya satan adamı diyosun. Onla konuşuncamı geliyor silah. Ayrıca cevabın içinde teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo90

Ha tamam hatırladım. Ana binanın girişindeki eşya satan adamı diyosun. Onla konuşuncamı geliyor silah. Ayrıca cevabın içinde teşekkürler.
    View distance kapatınca fps 10 arttı 30 55 arası rahat oynuyoruz onu foruma yazan arkadaşdan Allah razı olsun.

Beyler gece atletik abilerden ne kadar saklanabiliriz? en son dışarda antizin aramıştım ve abiler beni kovalamıştı daralıp oyunu kapadım gündüz yağmadan pek birşey çıkmıyor birde gece bakmak lazım daha değerli şeyler düşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

View distance kapatınca fps 10 arttı 30 55 arası rahat oynuyoruz onu foruma yazan arkadaşdan Allah razı olsun.

Beyler gece atletik abilerden ne kadar saklanabiliriz? en son dışarda antizin aramıştım ve abiler beni kovalamıştı daralıp oyunu kapadım gündüz yağmadan pek birşey çıkmıyor birde gece bakmak lazım daha değerli şeyler düşebilir.

Alıntıları Göster

Merhaba Arkadaşlar ,
    Oyuna Yeni Başlayanlara birkaç önerim Var Oyuna Bende Başlamadım Henüz Ama Kardeşim Oynuyor..!

+++

Gece Zombilerini öldürme

Oyunda ilk dışarıya Çıktığınızda ilk göreve başlamayın Çünkü gece gündüz döngüsü henüz başlamış oluyor biliyosunuz ve oyun skyrim mantığı olduğu için Bütün yetenekleriniz Kullandıkça gelişiyor gündüz kasmanıza gerek yok diyor kardeşim adam 3 saatte 15 level oldum abi diyor yoksa oyun baya kasıyormuş hele ki geceleyin

Oyunda en başta zombileri öldürmenin zorluğundan bahsetmiş arkadaşlar neyseki çok kolay bir yöntemi varmış tuzaklar hariç su kenarında çok zombi oluyor hepsini suya çekin ve belli bir yerde duracaklar A-D-S +Space tuş kombinasyonu ile çevrelerinde daie cizim arkalarına geçin ve ZIPLAYIP(amaç Zıplayınca çok etkili oluyor direk kafadan yere seriyorsun bazen Savruluyorlar görseniz ) tekmeyle Suya gömün hemen boğulup ölüyorlar her tekme attığınızda S+ space tusu ile geri kaçın. bu yöntemleri yaparsanız daha çok deneyim puanı veriyormuş bu sayede güç + hız+ olması gerekenden 3 4 kat daha hızlı artıyormuş. neyse anlatılacak çok tiyo var ama onlar hileye giriyor

İyi Avlar arkadaşlar..!

Edit

gece zombilerinide Suya Çekin ve Altından kayarak suda boğup öldürün..! Bazen istisna ölmüyorlar o zaman S+space Geri Kaçın Ve bir daha Altından Kayın PERT..! Ve Üst düzey deneyim puanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 30 Ocak 2015; 15:49:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathburn

ilk bölümde yerdeki yaralı adam yerini geçemedim bütün tuş kombinasyonlarına bastım ancak geçemedim tıkandım

Senden kolunu sarman için sargı bezi istiyor. Bunu yapabilmen için ise gauze ve alchol bulman gerektiğini belirtiyor. O katı araştır bulacaksın her ikisini de. "Q" tuşuna sürekli bas, böylece etrafta alınabilecek nesneleri daha rahat görebiliyorsun. Sonra bu ikisini bulduktan sonra "l" (küçük L) tuşuna basıp "Blueprints" ekranında öğrendiğin craft itemleri yapabiliyorsun. Oradan medkit yapıp adamla konuşacaksın.
  • Oyunu indiriyorum. Bakalım GTX 970M'in performansı ne olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=Q0HLWvZDE68

son ses açıp izleyin amatörce oldu ilk incelemem:)

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

https://www.youtube.com/watch?v=Q0HLWvZDE68

son ses açıp izleyin amatörce oldu ilk incelemem:)
    selam arkadaşlar ben oyunu yükledim oynuyorum sıkıntı yok ama komik bi sorun var mesela zombi oldürdüğünüzde üstünü arıyorsunuzya sölediği tuşa basılı tutarak orda tuşa basılı tutuyorum bi türlü tamamlamıyor basılı tutma işlemini sürekli tekrarlıyo sonuna gelmeden taki bir başka tuşla beraber basana kadar belki diğer oyunlardada vardır bilmiyorum yani belki oyundan belki benim klavyeden kafayı yedim mesela enter tuşuna basılı tut yani hold diyor tam yapıyo sonuna gelmeden tekrarlayıp duruyor hızlı bir biçimde başka bu sorunu yaşayan varmı acaba?

• omer 1989 O kullanıcısına yanıt
    Control ayarlarına bir bakın varsayılan yapın. F olması lazım ve klavyeyi notepatta bi test edin bazen karışıyor bendede oluyordu bi zamanlar..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer 1989

selam arkadaşlar ben oyunu yükledim oynuyorum sıkıntı yok ama komik bi sorun var mesela zombi oldürdüğünüzde üstünü arıyorsunuzya sölediği tuşa basılı tutarak orda tuşa basılı tutuyorum bi türlü tamamlamıyor basılı tutma işlemini sürekli tekrarlıyo sonuna gelmeden taki bir başka tuşla beraber basana kadar belki diğer oyunlardada vardır bilmiyorum yani belki oyundan belki benim klavyeden kafayı yedim mesela enter tuşuna basılı tut yani hold diyor tam yapıyo sonuna gelmeden tekrarlayıp duruyor hızlı bir biçimde başka bu sorunu yaşayan varmı acaba?

Alıntıları Göster
    Oyun bildiğin Dead Island oyununun Mirrors Edge mekanikleri eklenerek cilalanıp önümüze koyulmuş hali olmuş. 1 saat kadar oynadıktan sonra sıkıldım oyundan hele o kilitli sandıkları açma olayı tamamen iğrenç olmuş. 2015 yılının hayal kırıklığı resmen oyun. İşin başında Techland varsa uzak durucam artık o oyunlardan

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.