Şimdi Ara

Dying Light 2 Stay Human Aralık'ta Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arman09

Açılımı ne bu mekaniğin

Fragmanda bir sahnede zombiye dönüşme etkilerini gösterdiğinde bir iğne vuruyor hocam farkettiniz mi? FC2'de de adam her sıtma etkilerini gösterdiğinde ilaç alıyordu. Aynı onun gibi olmuş. Büyük bir özellik değil ama FC2'de savaşı ve çoğu şeyi etkiliyordu. Özellikle beklenmedik bir anda geldiğinde. Tabi ona benzer uygulamışlar mıdır artık çıkınca göreceğiz.

• şu zamanda tr dil ile gelmesi büyük kıyak, sadece bu yüzden bile alacağım oyunu destek için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brigand35 kullanıcısına yanıt

İlk oyunun başlarında silahlı elemanların olduğu yere nasıl giriş yapıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunu oynamak şart olur mu direkt 2 yi oynasak bir kaybımız olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

İlk oyunu oynamak şart olur mu direkt 2 yi oynasak bir kaybımız olur mu

Hikayeleri farklı. 2. oyun, 1. oyunun çok daha sonrasında geçiyor. 1. oyunu da öneririm. Çok iyi oyun ve indirimde çok uygun bir fiyata düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Hikayeleri farklı. 2. oyun, 1. oyunun çok daha sonrasında geçiyor. 1. oyunu da öneririm. Çok iyi oyun ve indirimde çok uygun bir fiyata düşüyor.

Alıntıları Göster
    xboxta platinum edition şuan 125 TL gösteriyor. almaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonlusoda10 -- 30 Mayıs 2021; 20:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limonlusoda10

xboxta platinum edition şuan 125 TL gösteriyor. almaya değer mi?

Alıntıları Göster
    Ben pcden aldım. Bence platin paket almaya gerek yok. Ben enhanced edition almıştım. 20-30 lira civarı bir fiyatı vardı.

• Ilk oyunda config dosyalarinda ufak degisikle oyunun VR modu aktif edilebiliyor. Yapimci koymaya karar vermis cogu kismi halletmis ama sonra nedense vazgecip deaktif etmis ve hic tanitilmadi VR.

Configden aktif ederek bu yarim birakilmis VR moduyla birkac saat oynadim ve o kadar yakismis o kadar guzel yapmislar ki aslinda. Ama trackingi duzgun dahil etmeden birakinca ara videolarda garip oluyor goruntu. Pek oynanacak halde degil yani ama yuzde 90i filan hazirlanmis yani ortalama. Super bir deneyimdi.

DL2 umarim VR destegini bu sefer tam alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Ben pcden aldım. Bence platin paket almaya gerek yok. Ben enhanced edition almıştım. 20-30 lira civarı bir fiyatı vardı.

Alıntıları Göster
    normal sürümü de 98 tl yazıyor indirimli hali :D

• limonlusoda10 L kullanıcısına yanıt

Kötü olmuş. Varsa pcden bitirmeni öneririm.

• Far cry 6 mı dying Light 2mi diyr sorsalar sorunlu da çıksa ve mecbursam ikisinden birini almaya direk dying Light alırım ubi den hiç bir şey alınmaz her oyunu birbirine benziyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.