Şimdi Ara

## DXG'den 169$'lık HD video kamera ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zoom olayı da yok. yanına uğramam şahsen.
  • bu kamera fantezi ürünü ya araştıran kimsenin alacağını sanmam ben olsam gider SD bişey alırım daha iyi

cmos konusunda da bu makina için konuşmuyorum ama cmos ve 3ccd arasında artık büyük fark kalmadı cmos oldukça geliştirildi 3ccd daha canlı renk verir deniyordu sony HDlerin renkleri falan ortada

cmos olduktan sonra HD neye yarar sözünü

HD olduktan sonra cmos/3ccd ne farkeder diye değiştirebilirim galiba:)

tabi bu benim fikrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: santanio

optic zoom nerde ? 169$ pardon

hd yazısını koy gerisini salla ürünü olmuş ama fiyat gerçekten çok etkili

çok hakklısın baba
  • FullHD yazısı koyup, gerisini sallasalardı daha muhteşem olacakmış.
  • bu urunu yurtdışından kendimizde isteyebiliriz herhalde fiyatı 200€ altında....gumruksuz gelebilir kanaatindeyim..
  • Aslında fiyat bir HD kamera için çok iyi olmasına rağmen, 8gb'lık bir hafıza kartıyla 3 saat veya daha fazla çekim yapılamıyorsa ya da bataryası bu kadar saat çalışamıyorsa pek bir işe yaramayacak bir alet bence..Umarım yanılırım ancak başka bir problem de ürünü temin etmek.Sevgili distribütörlerimiz bu ürünü getirip diğer HD kamera fiyatlarıyla satmaya çalışırlarsa da şaşmamak gerek..
  • Fiyat kamera için iyi fakat bence vidyo kaydedici bir cihazda günümüzde minimum 10-15x optik zoom ve görüntü sabitleyici olmalı. Dijital zoom çok da şart değil ne de olsa bilgisayardan kaydederken bu işi halledebiliriz.
  • bu kameraya para verilmez arkadaşlar uzak durun bence
  • quote:

Sazan çoktur bizde ..gelince peynir ekmek gibi satar burda...bundan HD yi bırak SD kamera zor çıkar.. çoğu makina içindeki çiple alınan görüntüyü hd gibi görmemizi sağlar.. ne kadar hd olur bilemem

• quote:

Orjinalden alıntı: KaraKanarya

FullHD yazısı koyup, gerisini sallasalardı daha muhteşem olacakmış.

• benim webcamin kutusunda da high definition yazıyo kapıştırsak mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilgee

benim webcamin kutusunda da high definition yazıyo kapıştırsak mı acaba

• Hd koymakla bunu kimse satacağını düşünmüş acaba joniler?

Cmos kötü demiyorum ama optik zum yok,muhtemel piyasadaki orite marka ürünlerle aynıdır.Hd olsa kaç yazar olmasa kaç yazar ey joni
  • bundan çok fazla bişey beklememek gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

quote:

Sazan çoktur bizde ..gelince peynir ekmek gibi satar burda...bundan HD yi bırak SD kamera zor çıkar.. çoğu makina içindeki çiple alınan görüntüyü hd gibi görmemizi sağlar.. ne kadar hd olur bilemem

ya ne ürünler var piyasada ve okadar da bilinçsiz tüketici. ama ne yapıcan "abi bu süper hd hd hd" diyerek akıl çelip satanlar olduktan sonra böyle ürünler üretilir tabiki. en basit örneğini veriyorum bir arkadaşıma hd görüntülü diye web cam satıyolar dünyanın parası 8 mp falan diye ya iyide sen bunu nerde kullanıcan diyorum msn de diyo beni kahkaha basıyo ne diyim böyle ürünler üretildikçe ne yazıkki alıcısıda oluyor.

ve ufak bir ekleme yapıyorum piyasayı araştırın "hiç bir ürününde interpolasyon kullanmayan" hangi markayı tespit ettiyseniz çekinmeden alın o markanın ürünlerini. interpolasyon yapan firmaların hedefi kaliteli ürün değil satılan ve tamamen kar amacı güdülen ürünler üretmesi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.