Şimdi Ara

dxdiag nasıl böyle bir şey yapabildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7-8 ay önce bir hata edip MSI gx70 aldım (hiç de memnun değilim) bugün dxdiag'ı açtıktan 3-4 saniye sonra klavyenin ışıkları söndü ve tüm usb portları şu an çalışmıyor. Bir fikri olan var mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: lordhayki

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7-8 ay önce bir hata edip MSI gx70 aldım (hiç de memnun değilim) bugün dxdiag'ı açtıktan 3-4 saniye sonra klavyenin ışıkları söndü ve tüm usb portları şu an çalışmıyor. Bir fikri olan var mı ??

hocam affınıza sığınarak soruyorum ama MSI gx70 den memnun değilseniz neden o kadar parayı araştırmadan verdiniz. ?
    ne oldu tam olarak ? dxdiag la klavyeniz arasında bir bağlantı olduğunu zannetmiyorum malesef duymadım böyle bir sorun daha önce.
  • İnternetteki olumlu yazıların kurbanı oldum... zaten olayı bi anlayabilsem şu an klavye ışıkları yanmıyor ve hiçbir usb portum çalışmıyor.. başka bi sebepten oldu demek isterdim ama bunlar olduğu anda dxdiag'ı yeni açmştm..
  • quote:

İnternetteki olumlu yazıların kurbanı oldum... zaten olayı bi anlayabilsem şu an klavye ışıkları yanmıyor ve hiçbir usb portum çalışmıyor.. başka bi sebepten oldu demek isterdim ama bunlar olduğu anda dxdiag'ı yeni açmştm..

usb portlarının ve klavye işiklarını chipset içinde adlandıran bir yazılımı olabilir mi bilgisayarınızın ?
  • Usb portları için böyle bişey var mı bir bilgim yok ama klavye ışıklarının renklerinin değiştirilmesiyle ilgili olan program(MSI Keyboard LED Manager) şu anda açık ve çalışıyor.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7-8 ay önce bir hata edip MSI gx70 aldım (hiç de memnun değilim) bugün dxdiag'ı açtıktan 3-4 saniye sonra klavyenin ışıkları söndü ve tüm usb portları şu an çalışmıyor. Bir fikri olan var mı ??

7-8 ay önce aldıysan ara direk aldığın yeri olayı anlat hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePrestige

quote:

7-8 ay önce aldıysan ara direk aldığın yeri olayı anlat hocam

Hocam iş o dereceye gelse direk format atarım zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tricore kullanıcısına yanıt
    Hocam demekki bir porta bağlı ışıklandırma tekrar kaldirip yüklermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tricore

Hocam demekki bir porta bağlı ışıklandırma tekrar kaldirip yüklermisiniz

kaldırıp tekrar yükledim değişen birşey olmadı.hatta firmware update yaptım o da birşeyi değiştirmedi
  • Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için yazıyorum donanımsal bir sorun olduğunu sanıp laptopu garantiye verdim format atıp geri verdiler sorun çözüldü. Neden böyle bir sorun olmuş diye sorduğumda saçma bir cevapla ''Windows 8.1'i yüklemişsin onda olmuş.'' dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.