Bildirim
dxdiag nasıl böyle bir şey yapabildi.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lordhayki
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7-8 ay önce bir hata edip MSI gx70 aldım (hiç de memnun değilim) bugün dxdiag'ı açtıktan 3-4 saniye sonra klavyenin ışıkları söndü ve tüm usb portları şu an çalışmıyor. Bir fikri olan var mı ??
hocam affınıza sığınarak soruyorum ama MSI gx70 den memnun değilseniz neden o kadar parayı araştırmadan verdiniz. ?
ne oldu tam olarak ? dxdiag la klavyeniz arasında bir bağlantı olduğunu zannetmiyorum malesef duymadım böyle bir sorun daha önce. -
İnternetteki olumlu yazıların kurbanı oldum... zaten olayı bi anlayabilsem şu an klavye ışıkları yanmıyor ve hiçbir usb portum çalışmıyor.. başka bi sebepten oldu demek isterdim ama bunlar olduğu anda dxdiag'ı yeni açmştm.. -
quote:
İnternetteki olumlu yazıların kurbanı oldum... zaten olayı bi anlayabilsem şu an klavye ışıkları yanmıyor ve hiçbir usb portum çalışmıyor.. başka bi sebepten oldu demek isterdim ama bunlar olduğu anda dxdiag'ı yeni açmştm..
usb portlarının ve klavye işiklarını chipset içinde adlandıran bir yazılımı olabilir mi bilgisayarınızın ? -
Usb portları için böyle bişey var mı bir bilgim yok ama klavye ışıklarının renklerinin değiştirilmesiyle ilgili olan program(MSI Keyboard LED Manager) şu anda açık ve çalışıyor. -
quote:
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7-8 ay önce bir hata edip MSI gx70 aldım (hiç de memnun değilim) bugün dxdiag'ı açtıktan 3-4 saniye sonra klavyenin ışıkları söndü ve tüm usb portları şu an çalışmıyor. Bir fikri olan var mı ??
7-8 ay önce aldıysan ara direk aldığın yeri olayı anlat hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePrestige
quote:
7-8 ay önce aldıysan ara direk aldığın yeri olayı anlat hocam
Hocam iş o dereceye gelse direk format atarım zaten.. -
Hocam demekki bir porta bağlı ışıklandırma tekrar kaldirip yüklermisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tricore
Hocam demekki bir porta bağlı ışıklandırma tekrar kaldirip yüklermisiniz
kaldırıp tekrar yükledim değişen birşey olmadı.hatta firmware update yaptım o da birşeyi değiştirmedi -
Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için yazıyorum donanımsal bir sorun olduğunu sanıp laptopu garantiye verdim format atıp geri verdiler sorun çözüldü. Neden böyle bir sorun olmuş diye sorduğumda saçma bir cevapla ''Windows 8.1'i yüklemişsin onda olmuş.'' dediler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X