Şimdi Ara

--|| DX10 kartların düellosu ||--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tomshardawre DX10 kartların tamamını test etmiş ileriye dönük karar verecekler için rehber olabilecek nitelikte

http://www.tomshardware.com/2007/10/09/directx_10_shootout/index.html

Sonuç olarak fps başına ödeme miktarı ve € olarak F/P tablosu incelenmeye değer

--|| DX10  kartların düellosu  ||--

--|| DX10  kartların düellosu  ||--

edit : Bioshock testinde Amd-Ati 'nin giriş seviyesi kartları çökmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 10 Ekim 2007; 5:19:07 >

• Sorry! The Requested Page was not Found!

Dear Visitor. The page you requested couldn't be found :( - If you followed a link from another Website please inform their Webmaster. If you happen to get this message while browsing Tom's Hardware Guide please inform the Webmaster of Tom's Hardware Guide.

Please check the URL in the address field of your browser. All pages end with .html, maybe it is .htm. You might want to use the Search Engine to find what you are looking for.

You might want to check the Historical Archive . Here you can find all articles in a chronological order.

Home

http://www.tomshardware.com/2007/10/09/directx_10_shootout/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 10 Ekim 2007; 5:08:01 >

• Düzelttim dostum özür
  • inceledimde testleri ati içleracısı durumdaymış yaw. O sonuçlar ne öyle. 2900pro muro çıksada yalan olur yani. anca 150$ satacak ki belki.
    8800gt rullez f/p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 10 Ekim 2007; 5:52:11 >
  • Testlerde ATI kartlarin durumu aci verici, fakat driverlerla degisebilir durum.

quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

...

edit : Bioshock testinde Amd-Ati 'nin giriş seviyesi kartları çökmüş

Zaten Ati kartlar basarili olsaydi bu testi koymazdin.
    Vazgec bu marka sevdandan.

Eger yeniden monopol olursa herhangi bir firma yedigin kaziktan baska birseyden keyif alamazsin(bkz. 8600 serisi...).

Yakinda adam gibi verimli dx10 kartlari piyasada olucak ve piyasada iki firmanin da alinabilecek cozumlerini gorebilecegiz...
  • Pek inandırıcı gelmedi, 2600XT'lerin Bioshockda crash alması (başka bir Bioshock testinde 1280x1024, 0 aa- 4 Af 22 fps alıyor) ve COH1.7 de 1.2fps alan 8800GTS (muhtemelen yanlış yazıldı ama genede dikkat edilmediğini gösterir) değerleri benim açımdan güvenilirliğini kaybettirdi.
  • Dikkat ettiyseniz kullanılan driver 162.22 birde 163.69whql ile yapsalardı sonucu düşünemiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insolence -- 10 Ekim 2007; 9:14:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden ben bu karşılaştırmanın sallama olduğunu düşünüyorum.

2900xt yi hemen herkes biliyor, 8800 gts yide tabi birde bu testlere bakınca biri fena halde yalan söylüyor diyorum. Bu arada ben ne 8800 gts kullandım nede 2900 xt kullandığım en performanslı kart x1950 pro idi

ve bu testteki oyunlardan COH ve Bioshock oynadım. Full + full herşey max ve coh da 50 nin altına düşmüyordu, bioshock da ölçmedim bile o kadar iyiydi yani.

Kimse üzerine alınmasın ama ben bu testleri donanımhaber de görmeden inanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

neden ben bu karşılaştırmanın sallama olduğunu düşünüyorum.

2900xt yi hemen herkes biliyor, 8800 gts yide tabi birde bu testlere bakınca biri fena halde yalan söylüyor diyorum. Bu arada ben ne 8800 gts kullandım nede 2900 xt kullandığım en performanslı kart x1950 pro idi

ve bu testteki oyunlardan COH ve Bioshock oynadım. Full + full herşey max ve coh da 50 nin altına düşmüyordu, bioshock da ölçmedim bile o kadar iyiydi yani.

Kimse üzerine alınmasın ama ben bu testleri donanımhaber de görmeden inanmam.

Dostum zaten Dx9.0 da problem yok. Orada atiler gayet iyi durumda. Ama mesle Dx10 da. Testlerden de görüldügü üzere atinin Dx10 konusunda acilen bir seyler yapması gerekiyor.

Ben özellikle 8800GT yi cok merak ediyorum. Bakalım o nasıl cıkıcak.

• Açıkçası bana da hiç güven vermedi testler, çünkü gamespotun bioshock performans incelemesinde 2900XT, 8800GTX i resmen tokat manyağı yapmıştı... Hatta soultrapın da açtığı bir konu mevcut bunun hakkında, aratılırsa bulunabilir...
  • tomshardware testine gore sunu demeye emin olabilirim

ya soultrapin verdigi site fake

ya da tomshardware
  • 2900xt nin bu kadar geride kalması banada inandırıcı gelmedi açıkçası
  • Ama 2900xt veya herhangi bir ati ortalığı kasıp kavursaydı en inandırıcı test olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 10 Ekim 2007; 10:24:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

tomshardware testine gore sunu demeye emin olabilirim

ya soultrapin verdigi site fake

ya da tomshardware

Gamespot, digitalreport ve legion hardware in testine göre HD2900XT 8800GTX i rahatlıkla geçiyor bu oyunda.

Vista kullanıldığı takdirde ise Dx9 bile olsa Hd2900XT ile sorun çıkıyordu(eski sürücülerle). Gamespot bunu güzel şekilde açıklamıştı(foruma da ayrıntılı şekilde yazılmıştı).

Tomshardware de tam bu sorunu yakalayıp test yapmış işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

Ama 2900xt veya herhangi bir ati ortalığı kasıp kavursaydı en inandırıcı test olurdu...

ne alakası var arkadaşım .ben kendimde nvidia kullanıyorum.sen incelememişsin galiba testleri .8800gtx de böyle geride kalsaydı onun içinde aynı şeyi söylerdik
  • Bu arada tomshardware test sonuçları gerçekten anlamsız..

World in Conflict te HD2900XT GTX in hemen arkasında ve GTS lerle farkını koruyor. Hatta AA kapandığı zaman 8800Ultra dan daha performanslı durumda.. Dx10 da..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedLabel

Zaten Ati kartlar basarili olsaydi bu testi koymazdin.
    Vazgec bu marka sevdandan.

Eger yeniden monopol olursa herhangi bir firma yedigin kaziktan baska birseyden keyif alamazsin(bkz. 8600 serisi...).

Yakinda adam gibi verimli dx10 kartlari piyasada olucak ve piyasada iki firmanin da alinabilecek cozumlerini gorebilecegiz...

Ne alakası var ? Ben Atiyi desteklesem atinin kartları göğemi erecek ? herşey benim desteğimlemi oluyor ? Ortada gerçekler var onları göstermem neden rahatsız ediyor bazılarını ? Soultrap nasılki Ati kartlara toz kondurmuyor ? madem öyle buyursun meydan okuyanda var gerçek testleri görelim. Zamanında nvidia kart çıkarttıkça "dx10 için erken atiyi bekleyin, oyun bile yokken bu kartlara para vermeyin " diyen arkadaşları göremiyorum nedense F/P karşılaştırması yine ortada buyrun hesap kitap ortada. Ati yaptıda helal olsun demediysek o zaman hak veririm sana. Adamlar evet yaptı teknolojik olarak o kadar üstün yetenekler verdiki kartlara, kullanma yeteneği eklemeyi unuttu. Keşke dişe diş kartlar üretsede bende daha ucuza alabilsem. İstemeyen namert olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Ne alakası var ? Ben Atiyi desteklesem atinin kartları göğemi erecek ? herşey benim desteğimlemi oluyor ? Ortada gerçekler var onları göstermem neden rahatsız ediyor bazılarını ? Soultrap nasılki Ati kartlara toz kondurmuyor ? madem öyle buyursun meydan okuyanda var gerçek testleri görelim. Zamanında nvidia kart çıkarttıkça "dx10 için erken atiyi bekleyin, oyun bile yokken bu kartlara para vermeyin " diyen arkadaşları göremiyorum nedense F/P karşılaştırması yine ortada buyrun hesap kitap ortada. Ati yaptıda helal olsun demediysek o zaman hak veririm sana. Adamlar evet yaptı teknolojik olarak o kadar üstün yetenekler verdiki kartlara, kullanma yeteneği eklemeyi unuttu. Keşke dişe diş kartlar üretsede bende daha ucuza alabilsem. İstemeyen namert olsun

Kusura bakma ama nasıl başarıyorsan netin en abuk subuk testlerini sen buluyorsun.

World in Conflict, bioshock ve Company Of Heroes da başarısını fazlasıyla kanıtlamıs HD2900XT, guru3d gamespot ve daha birçok prestijli sitede çok iyi sonuçlar alırken senin testlerinde en son sıralarda.

Ki kartı kendim kullanıyorum ve performansını da son derece iyi biliyorum..

Bu arada senin verdiğim THW testinde World in Conflict için oyun ayarlarında Very High Details-noAA denmiş. Oysa World in Conflict te Very High Details açıldığı zaman 4xAA, 4xAF ve transperant AA otomatik olarak aktif oluyor.

Yani koyduğun testte editorlerin oyun menulerini bilip bilmedigi bile mechul diyebilirim.

• soultrap hocam dx 9 da very high da bir performans testi sonucu koyabilirmisin

16x af de acik olsun

bencede tomshardware sallamis ama ben senin test sonucuna gore kendiminki ile karsilastiracam
  • kazanan kim şimdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.