Şimdi Ara

DVR Şase Sorunu Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şirketimizde 16 kanallı nvr bulunmaktadır fakat 14 tane kameramız takılı ama cihaz anladıgım kadarıyla şase alıyor durumu şöyle özetleyim nvr 1 dakikada bi kendini biip sesi vererek kapatıp açıyor geri eski düzene girmesi 20 Sn yeyi buluyor bunu devamlı tkrarlıyor bende kamera bnc lerini tek tek söktüm ve 3 tanesini sökünce durum düzeldi bir arkadaş şase alıyordur diye fikir verdi bende kamera ve bnc leri kontrol ettim ama bi sıkıntı göremedim sizce neden böyle yapıyodur onu ögrenebilirmiyim şimdiden teşşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: eples123

Merhaba arkadaşlar şirketimizde 16 kanallı nvr bulunmaktadır fakat 14 tane kameramız takılı ama cihaz anladıgım kadarıyla şase alıyor durumu şöyle özetleyim nvr 1 dakikada bi kendini biip sesi vererek kapatıp açıyor geri eski düzene girmesi 20 Sn yeyi buluyor bunu devamlı tkrarlıyor bende kamera bnc lerini tek tek söktüm ve 3 tanesini sökünce durum düzeldi bir arkadaş şase alıyordur diye fikir verdi bende kamera ve bnc leri kontrol ettim ama bi sıkıntı göremedim sizce neden böyle yapıyodur onu ögrenebilirmiyim şimdiden teşşekkürler.

dvr da sase yoktur kameralardan gelen kablolarin ucunda bnc konnektorleri war onlardan birisinde sase wardir 16 kameranin bütün bnc konnektorlerini kontrol et sorun onlardan birindedir..elinden geliyorsa hepsini yenile

bnc konnektor baglantısı ile ilgili video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barriss -- 17 Nisan 2015; 10:17:53 >

• Teşşekürler Ama BNC Leri tkrar yaptım ve kameranınkilerede düzenledim ama sorun hala devam ediyor Trafodan kaynaklı bişey olabilirmi ?
  • bnc ile bağlanan tüm kameralar ve cihazın şaseleri zaten ortaktır
    bundan dolayı sıkıntı çıkmaz
    kablolarda kısa devre olabilir
    cihazın kendi girişleri veya kartında sorun olabilir
    kameraların birinde veya birkaçında sorun olabilir
    tüm kameralar aynı adaptörden beslenmiyorsa adaptörlerden birinde sorun olabilir
    tek tek kameraları ve girişleri test edip sorun bulunabilir
  • Peki Söylediklerinizi Deniyecegim Teşşekürler.
  • Birde Bu Kapanıp açılma olayını ip den girince dahada çok yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Sorun/Arıza Yardım ???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.