Şimdi Ara

Dvr kayıt sistemiyle ilgili acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merahaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız sız olursunuz şimdi şöle bir durum war güvenlik kameralarından bir göruntuyu video şeklinde almam gerekiyoruz video uzantıları .dvr bunu kendi programı dısında hiç bişeyle açamadım,neyapmam gerekior bu göruntulerı ben farklı farklı tarıhlerde ve zamanlarda mpeg şeklinde almak,kesmek istiorum bunları birleştirip özet şeklinde yapmam gerekiyor yardımlarınızı beklıorum

• bi bileniniz wardır kesin açamıorum yaww overdose oldum artık araya araya...yanlıs yere flnmı actım konuyu onamı cewap gelmıorkı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limpbizk7t -- 4 Mart 2008; 23:11:22 >
  • Açıkcası total video converter programı convert etmiyorsa,linkini verdiğim programı dene convertlemek için.
    o da olmazsa aklıma camtasia studio geliyor.
    video playlersin,camtasia studio yu çalıştırırsın,ekran görüntüsünü kaydeder.
    o videoyu da avi olarak export eder istediğin oynamayı üstünde yapabilirsin.
    ama bunlardan önce denemeni önerebileceğim program
    URLhttp://www.erightsoft.org/GetFile.php?SUPERsetup.exe
  • teşekkurler yorumun ıcın.
    şölemi yapmam gerekiyor ilk once camtasia programını ındırcem sonra o program acıkken dvr dosyalarını kendı yazılımda accam o program ordan kaydetcek binevi msnde wepcam goruntusu kaydetmek gibi bişeymi yapmam gerekiyor
    birde verdigin linkten indiremedım siteye yonlendırıor?:S
  • Evet.camtasia indirip kuracaksın.Porgramı başlatıcan ve ondan sonra dvr videoları izlemeye başlayacaksın.Video bitince camtasiayı durdurucaksın o ekranda görünen herşeyi kaydetmiş olacak.oradan videoyu export edeceksin.artık kesip biçme işlerini yaparsın.
  • tmmdır usta denedım yapıorr simdi bide bu .camrec olarak kayıt edıo onu neyde deiştrecez birde hangi programı onerıorsun kesip kopyalama birleştirme işinde
  • o CAMREC i export edip avi olarak kaydedebilmen lazım hocam.O proje dosyasının uzantısıdır.Avi olarak kaydet ve daha sonra ulead video studio ile kabaca kesme biçme işlemlerini yapabilirsin.Ben biraz anlarım bu işten diyorsan adobe premier programını kullanabilirsin.
    ayrıca camtasia studio da tüm ekran görüntüsünü almak zorunda değilsin.Mesele ekrana bir kare belirliyorsun,ekranın herhangi bir yerinde.Sadece o kareyi video olarak alıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm usta buldum dönusturmeyı cokk saolasınn Allah tutugunu altın etsin
  • üfff delirecem sanırım gene şimdide kamera kayıtlarından geçmişte olan bişeyi kaydetmıo suan ne warsa ekranda onu kayıt edıo ama gecmıstekı bı kayıtı kaydetmeye calıstıgımda kaydetmıo ne hıkmetse
  • bu sorunun DVR Sistemle mi ilgili yoksa CAMTASIA ile mi?Sorununu tam olarak anlayamadım.Ben de bir aralar dvr sistem kullandım,sorununu biraz açarsan belki yardımcı olabilirim.
  • mesuthaksoy usta cozdum olayı yaptım avi olarakta kaydettim şimdi tek sorun cok buyuk boyutlarda kaydettı bunun boyutunu kucultup kesmek birleştirmek 7tane ayrı video war suan elimde ne tur bı yol izleyim önceden bu sekılde bi video kesmıs yapıstrmıs deılım basıt ve kullanıslı bı program lasım birde imtoompeg indirdim avileri boyutunu deiştircem wmv yapcam duzelır ınsalh saol tum yardımların ıcın.
  • bunun için total video converter ı kulllan.istediğin boyutta ve birçok formatta convertleyebilirsin dosyalarını
  • arkadaşlar benim de bukonuda bi skıntım var. DVR kayıt sisyemi taktırdım yaklaşık 200 GB lik bi alana kayıt yaptırıyorum ama sadece 5 gün kayıt yapıyor bunu sistemi takan servis 200 GB alan ayklaşık 1 ay kayıt yapar demişti yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • Hocam 200gb lık bir yere kayıt yapıyor demişsin.O kayıt yaptığı yerde kayıt dosyalarının olduğu klasöre sağ tıkla o klasörün boyutuna bak.Eğer 200gb a yakın birşeyse yapabileceğin şey; kaydedilen videoların çözünürlükleri ve kaliteleri ile oynaman.yani;
    diyelim 4 kameran var ve her kamera 720*576 çözünürlükte kayıt yapıyor.Bu da 200gb a 5 gün yetiyor.Ama sen 320*288 olarak ayarlarsan bu 5gün 15 güne çıkabilir.
    Ama o kayıt klasörüne baktığın zaman boyut 200gb a yakın değilse,50gb,60gb gibi birşey ise mesela;programın ayarlarından kaç gün kaydının tutulacağı ile bir ayarı vardır.

Hangi kayıt programını vs kullandığını bilemediğim için kesin birşey söyleyemiyorum ama programın ayarlarında kesin vardır kaç gün kayıt yapılacağı.
    Bir karıştırmanı tavsiye ederim ama dikkat et programın ayarlarını iyice bozma :)
  • görüntü kalütesi ile oynadığımzaman içerideki kişiler tanınmaz oluyor hard diskimde de dolmaya çok azyer var programında ismin de sadece DVR yazıyo görünüyü kaliteli ve azyer kapmasını sağlayabileceğim bi program var mı ilgine teşekkürler.
  • eğer görüntü kalitesi ile oynamadığınız halde 200gb hdd doluyorsa ve sadece 5 gün kayıt edebiliyorsa bence sistemi kuran kişilere danışın.Şu an elimin altında DVR programı kurulu bir pc var ama kameraları takılı değil.Ayarlarına baksam bile sizi tatmin edecek bir cvp olabileceğini sanmıyorum.
    Yani size kim 1 ay kayıt yapar dedi ise ona danışmanız daha sağlıklı olacaktır.

Ama şunu da söylemek isterim.5günden fazla kayıt yapıyordur da,siz bakamıyorsunuzdur belki.
    Yine en güzeli sistemi kuranları arayıp sormanız olacaktır
  • teşekkürler kardeş soruyorum takan kişeye sadece takmasını biliyorum diyor :)
  • programın kurulumunu falan kim yaptı?yani bağlantıları yapmakla iş bitmiyo ki.capture kartının driverı,DVR programı,ayarları vs.Bu sistemi ilk oluşturan kim?
  • bağlantıları yapan kişi kurdu cd yi attı içine oto kurulum kurdu güle güle kullan dedi adam.
  • Valla hocam dediğim gibi; programın ayarlarını kurcalaman lazım.Donanımn istemeyen bir program olsa kurayım buraya kurcalayayım ama zor yani.İş sana kalıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.