Şimdi Ara

dvr kamera programı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 kasaya 2 monitor taktım, 2. monitorde güvenlik kameralarını izlemek istiyorum, ilgili bütün ayarları yaptım, windowsta açılan bütün herşeyi 2. monitore taşıdım fakat güvenlik kamerası DVR programı tam erkan açıldığ için 2. monitore taşıyamıyorum, kullanabileceğim farklı bir yazılım varmı? şimdiden teşekkürler.

dvr kamera programı sorunu

• aynı sorun bendede var lütfen yardım
  • programınız 2.nci monitör desteklemiyor..bende aynı şekilde kullanıyorum...şöyle bir şey deneyin bende oldu...
    ana ekranınızı 2.ci ekran seçin..dvr programınızı kapatıp açın...1nci ekranda açılacaktır..siz 2.ekranı kullanacaksınız...dvr programıda 1nci ekranda açılacaktır..bende şu anda o şekilde kullanıyorum ve süper oluyor...1 ekranda işlerimi yapıyorum diğer ekranda dvr dan dükkanımı izliyorum süper bir olay bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologs -- 27 Şubat 2011; 17:12:40 >
  • Hocam O çözüm değil başka bir dvr programı var mı veya onu 2 monitöre nasıl sürekleriz buna bir çözüm bulmak lazım artı senin dediğin şekilde yaptığımda bir dosya açacağım zaman 2 mönitörden açıyor oda hiç hoş olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek kısayol sorunu
    12 yıl önce açıldı
    DVR Cihaza Ip kamera bağlama
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.