Şimdi Ara

Dvix'ten Real Media'ya Kolay Dönüşüm!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben foruma yeni katıldım,öncelikle herkese selamlar!Kazaa Lite K++ kullananlar için paylaşılan belgelerime ''Canopus.procoder.1.5-retail''adlı programı yükledim.Program sorunsuz çalışıyor ve bence mükemmel bir dönüştürücü.Aratıp indirin ve kurun.700 mb.lık filmleri yaklaşık 50-60 mb.a kaliteli bir şekilde Real media olarak çevirebilirsiniz.Width=176,Height=144,Encoder=real video 8,Avg bitrate=70.00,Max frame rate=10.00 ya da 15.00,audio 16 kbps voice ya da 20 kbps music(stereo)olarak uyguladığım ayarlarla SX1 ve N-GAGE'de real one'da iyi görüntü sağladım.Sizler daha farklı ayarlarla belki daha iyi sonuçlar elde edersiniz.Ayrıca program başka birçok formata dönüşüm sağlıyor.(Başka türlü ulaştırma yöntemi bilmediğim için sizi KazaaLite K++'ya yönlendiriyorum.Programı indiren arkadaşlar;lütfen bir kopyayı kendi paylaşılan belgelerinize ekleyin ki diğer arkadaşlar daha kolay elde edebilsin!)Başarılar ve selamlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavaradossi -- 25 Eylül 2004, 4:08:37 >

• Evet bilgin için teşekkürler, bende hemen başka yolla buldum, fakat 17~20 mb arasında değişiyor, bilginiz olsun diye belirtmek istedim .. Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.