Şimdi Ara

dvico tvix m-6500A V2 (satılmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde 1 adet dvico tvix m-6500A V2 var
    fiyatı 600 ytl
    talep eden olusa ö.m ya da e-mail atabilir
    enis.erten@isnet.net.tr

gittigidiyor üzerinden satış açabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksector34 -- 27 Kasım 2008; 20:53:21 >

• Hocam alet 2.el mi?
  • hocam v2 olunca ne fark oluyor?
  • süper cihaz düşünen herkese tavsiyemdir!
  • slm,
    v2 ısınma problemi olmayan modeldir,
    2 ay kullandım
    tşk
  • Almak isteyen arkadaşlar hemen alsın bence fiyatta çok iyi cihaz gerçekten süper çok kaliteli bir işçiliği var ürünü ebaydan almıştım gümrüğe falanda takılmadı koreden 5 günde geldi versiyon 2 modeli yani dili korece değil 1 tb seagate hdd ile mükkemmel bir performansı var en ağır gerçek full 1080p blurayda bile kesinlikle donma takılma yapmıyor (40 gb gerçek 1080p bluray ripinde denenmiştir.) bu modeli alırsanız başınız kesinlikle ağrımaz, menüsü arayüzleri ve kumandasıda tasarımı harikası ve unutmadan söyleyim bu ürünü alırsanız lütfen alacağınız HDMİ kablo uçları altın kaplama ve 100-150 ytl nini altında olmasın çok büyük fark var benden söylemesi....
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ürün satılmıştır

çok teşekkürler
  • Bende benzer cihaz tomacro kullanıyorum.Kablo olarakta ucuz bir hdmi kablo.Görüntü gerçekten çok fazla etkileniyormu kablo kalitesinden........
    Saygılarımla
  • abi moralim bozuldu şimdi.
    cihazın içinden çıkan hdmi uçlu kablo yeterli değil mi?
    şimdi birde 150 ytl.lik altın uçlu kablomu arayacağız...
    Ne gibi farkları var bilen bir arkadaş açıklama yapabilir mi lütfen?

quote:

Orjinalden alıntı: ilksav

Almak isteyen arkadaşlar hemen alsın bence fiyatta çok iyi cihaz gerçekten süper çok kaliteli bir işçiliği var ürünü ebaydan almıştım gümrüğe falanda takılmadı koreden 5 günde geldi versiyon 2 modeli yani dili korece değil 1 tb seagate hdd ile mükkemmel bir performansı var en ağır gerçek full 1080p blurayda bile kesinlikle donma takılma yapmıyor (40 gb gerçek 1080p bluray ripinde denenmiştir.) bu modeli alırsanız başınız kesinlikle ağrımaz, menüsü arayüzleri ve kumandasıda tasarımı harikası ve unutmadan söyleyim bu ürünü alırsanız lütfen alacağınız HDMİ kablo uçları altın kaplama ve 100-150 ytl nini altında olmasın çok büyük fark var benden söylemesi....

• cihazın içerisinden hdmi kablo çıkmıyor zaten
  • quote:

Almak isteyen arkadaşlar hemen alsın bence fiyatta çok iyi cihaz gerçekten süper çok kaliteli bir işçiliği var ürünü ebaydan almıştım gümrüğe falanda takılmadı koreden 5 günde geldi versiyon 2 modeli yani dili korece değil 1 tb seagate hdd ile mükkemmel bir performansı var en ağır gerçek full 1080p blurayda bile kesinlikle donma takılma yapmıyor (40 gb gerçek 1080p bluray ripinde denenmiştir.) bu modeli alırsanız başınız kesinlikle ağrımaz, menüsü arayüzleri ve kumandasıda tasarımı harikası ve unutmadan söyleyim bu ürünü alırsanız lütfen alacağınız HDMİ kablo uçları altın kaplama ve 100-150 ytl nini altında olmasın çok büyük fark var benden söylemesi....

aşmışsın hocam sen.. hdmi kablonun da optic coaxiel kablonunda iyisi kötüsü olmaz diyorum.. çünkü veri dijitaldir yani ya 1 yada 0 ya var ya yok.. bi fark olsada insan evladı farkı hissedemez. sen bu farkı görebiliyorsan alnından öpüyorum hocam..

• benim aldığım cihazda çıktı.Ayrıca tanıtım cd'si kullanma klavuzu usb kablo ve üç uçlu(sarı kırmızı beyaz) kabloda mevcuttu.

quote:

Orjinalden alıntı: darksector34

cihazın içerisinden hdmi kablo çıkmıyor zaten
  • ufukman +1

size katılıyorum özellikle pahalı ev sinema ses sistemlerinde analog bağlantılarda örneğin hoparlorlerin anfi-reciever bağlantılarında veya lcd-plazma ile çeşitli donamıların bağlantılarında (dvd- uydu alıcısı) sinyal analog olarak taşınır s-vhs kablo veya scart ile bu nedenle kalitelli materyallerden üretilen kablolar (altın kaplama) fark yaratırlar taşıdıkları sinyallerde bunun yanında altın kaplama olan scart veya çeşitli kablolar altınkaplama bağlantı elemanlarına sahip olacaktır buda iletkenliği arttırıp iletilen sinyalin kayıba uğrama ihtimalini azaltır bu noktalrda pahalı kablo kullanımını destekliyorum

sonuç olarak dijital veri taşındığı ortamdan bağımsız özellikler gösterir (altın kaplama olup olmaması önem arz etmez veya fark yaratmaz) dijital veri üzerinden aktarıldığı kabloda ister altın kaplama hdmi kablo olsun ister 15ytl hdmi kablosu olsun hiçbir fark yaratmaz. çünkü dijital veri aktarımı sırasında analog kalbolardaki gibi dış etmenler (radyo sinyalleri elektrik elektronik kaynakların sinayle etkisi direkt olmaz) burada dijital veri karşı tarafa ya hiç ulaşmaz sinyal iletimindeki etkiler sebebiyle yada ualştığı takdirde kaynağı ile birebir sinyal iletir bu sebeple sinyal yoksa yok var isede yüzde yüz kalitesini korur.... o altın uçlu kablolar MONSTER, veya QED, Acoustic Research'nın birebir pazarlama taktiği ile ceplerimize göz dikmesinden başka hiç bir özelliği yok nazarımda.... 150ytl lik HDMI kabloda 30-40 YTL'lik kabloda aynı işe yarar (10-15YTL lik hdmi kabloda fiyatına benzer şekilde eğilip bükülme veya ezilme dış etkilere karşı koyabilir zaman içerisnde en fazla sinyal iletemez bozulur)

Not: Yukarda eleştirdiğim firmaların ürünlerini kendim analog sinyal iletiminde (Hoparlor Kablosu,S-VHS kablosu, SCART) büyük zevkle kullanıyorum fakat bu HDMI safsatası içerisinde kendi müşteri kitlelerine bence ihanet ediyorlar altım HDMI vs. ile..... (altın hdmi ile normal hdmi ile taşınan sinyaldeki farkın milyonda bir fark edeceğini bile bile insaların ses sistemlerinde en iyisini kullanma amacını saptırlıyorlar...

quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

quote:

aşmışsın hocam sen.. hdmi kablonun da optic coaxiel kablonunda iyisi kötüsü olmaz diyorum.. çünkü veri dijitaldir yani ya 1 yada 0 ya var ya yok.. bi fark olsada insan evladı farkı hissedemez. sen bu farkı görebiliyorsan alnından öpüyorum hocam..

• Tabiki bariz bir şekilde kablo kalitesi ekrandan anlaşılıyor canlılık resim kalitesi gibi ayrıca full hd de seyretmeniz ve tv nizin HDMİ 1,3 versiyon ve tomacro nun da hdmı'si 1,3 v olmasıda büyük bir etken olduğu için veri hızı yüksek kablo alırsanız( 10,2 gpbs gibi ) hiç bir sinnyal kaybı olmadan seyredebilirsiniz teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: ali beyendi

Bende benzer cihaz tomacro kullanıyorum.Kablo olarakta ucuz bir hdmi kablo.Görüntü gerçekten çok fazla etkileniyormu kablo kalitesinden........
    Saygılarımla
  • quote:

Tabiki bariz bir şekilde kablo kalitesi ekrandan anlaşılıyor canlılık resim kalitesi gibi ayrıca full hd de seyretmeniz ve tv nizin HDMİ 1,3 versiyon ve tomacro nun da hdmı'si 1,3 v olmasıda büyük bir etken olduğu için veri hızı yüksek kablo alırsanız( 10,2 gpbs gibi ) hiç bir sinnyal kaybı olmadan seyredebilirsiniz teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: ali beyendi

Bende benzer cihaz tomacro kullanıyorum.Kablo olarakta ucuz bir hdmi kablo.Görüntü gerçekten çok fazla etkileniyormu kablo kalitesinden........
    Saygılarımla

Teşekkür ederim.Bunu yeni öğrendim demekki kablolarda da veri hızı var..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.