Şimdi Ara

Dvico TVIX HD M-6500A 'Her şeyi ama her şeyi oynatıyor' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
17.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,
    Eğer torrent vb. internetten dosya indirme desteği istiyorsanız Popcorn Hour modelleri hem torrent hem de usenet destekliyor.
    Selamlar,

merhab,
    mkp arkadaşım sizde yanılmıyorsam Popcorn Hour A100 vardı.Torrent dosyaları ile ilgili bir çalışmanız oldu mu?.Yurtdışı formlarda torrent desteğinin çok sorunlu olduğu yaızyordu.
  • Merhaba,
    maalesef ben torrent özelliğini hiç denemedim ama usenet bağlantısını denedim. Forumda heb nickli arkadaşımız torrent desteğini kullandığını yazmıştı. Usenet bağlantısı ile cihazın üzerindeki ext3 formatlı hard diske dosya indirebiliyorum. Şimdi NTFS formatlı harici bir hard diske indirmek için gereken ayarları yapmaya çalışıyorum.
    Selamlar,

quote:

Orjinalden alıntı: ring

quote:

Merhaba,
    Eğer torrent vb. internetten dosya indirme desteği istiyorsanız Popcorn Hour modelleri hem torrent hem de usenet destekliyor.
    Selamlar,

merhab,
    mkp arkadaşım sizde yanılmıyorsam Popcorn Hour A100 vardı.Torrent dosyaları ile ilgili bir çalışmanız oldu mu?.Yurtdışı formlarda torrent desteğinin çok sorunlu olduğu yaızyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Orjinalden alıntı: yasinaka

selam arkadaslar bende artık tvix 6500a v2 sahibiyim.londra'dan dun aldım.henüz test etmedim.
    Ürünü
    http://www.kjglobal.co.uk/acatalog/TVIX_M-6500A.html
    adresinden aldım londra içi kargo ile beraber 300+9 paund'a geldi.ürün tahminimden çok daha küçük.
    amerika'ya göre pahalı ama en azından içim rahat teslim aldım...
    800 ytl.civarı geldi.
    selamlar...

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan.
    Internal HDD, external HDD, network, 1080p, mp3 ve ısınma ile ilgili detay izlenimlerini bekliyoruz.

carsamba-persembeye kadar bilgi vermeye calisacagim.
    tesekkur ederim...

• quote:

selam arkadaslar bende artık tvix 6500a v2 sahibiyim.londra'dan dun aldım.henüz test etmedim.
    Ürünü
    adresinden aldım londra içi kargo ile beraber 300+9 paund'a geldi.ürün tahminimden çok daha küçük.
    800 ytl.civarı geldi.
    selamlar...

Hayırlı olsun. İngiltere' de iken ben de Kj Global firmasından eGreat EG-M31B almıştım. Türkiye' deki tecrübelerimden sonra Kj Global' in hızı beni şaşıtmıştı. Kullanıcı incelemem linkte.

http://forum.donanimhaber.com/m_27212879/tm.htm

• arkadaşlar bu cihaza cd takıp izleme şansımız yok mudur ? normal bir divx meslea

Orjinalden alıntı: gascoigne

arkadaşlar bu cihaza cd takıp izleme şansımız yok mudur ? normal bir divx meslea

bu cihaza direk cd veya dvd takamazsın. bunun için external bir dvd okuyucu veya bluray okuyucu alman lazım. usb ile bağlantı yapılabiliyor.

Eğer içine herhangi bir harddisk takmazsan internel bir dvd okuyucuyuda sata portundan (dvd okuyucu sata olmalı) takabilirsin.
    Psn : ersindash gamertag : ersindash2 Htc Vive / 3 X Viewsonic XG-2700 4K / Asus Z170 Delux - Corsair 780t - Corsair 16 Gb Ddr4 - Intel I7 6700K - Msi 1080 Gaming X - / Lg 47620S / Fanatec Clubsport Base 2 / Fanatec Clubsport Pedal V3 / Fanatec Clubsport F1 Rim /Fanatec Clubsport Shifter SQ V1.5 / CSL Steering Wheel P1 / Playseat Evolution / PS 4 / Xbox One / Astro A50 / Beats Studio Wireless / LG 65UB980V / Nvidia Shield Tv / Steam Box / Popcorn C-200 / Egreat 160s / Wii U / Wii / 3Ds / Ds / Wd Live Tv / Atlanta X-trend 9000 / Thecus N4100 Pro Nas 12 TB / Synology 1515 30 Tb Onkyo 616 / Jamo 606 HSC / New Ipad / Iphone 6 / Note 4
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahbecan

quote:

Ürünü
    800 ytl.civarı geldi.
    selamlar...

Hayırlı olsun. İngiltere' de iken ben de Kj Global firmasından eGreat EG-M31B almıştım. Türkiye' deki tecrübelerimden sonra Kj Global' in hızı beni şaşıtmıştı. Kullanıcı incelemem linkte.

http://forum.donanimhaber.com/m_27212879/tm.htm

Teşekkür ederim ...
    ogleden sonra sipariş verdiğim için 1 gün sonra demişlerdi.Hemende geldi zaten
    posta ve kargo sistemi gelişmiş ülke nede olsa :)

Bu arada ürünü az önce bağladım tv.'ye.
    kontrol ediyorum.
    1 tb.lik maxtor taşınabilir hard diski usb'den bağladım.

ürün resimlerde göründüğünden daha küçük.
    kutsal damacananın dvd formatı vardı.Sistem video_ts'yi hemen tanıdı.
    ve inanın çok iyi gösteriyor.

bbc planet earth serisini açtım.
    Guzel gösteriyor.

İlk başta bazı klasörleri göstermemişti.Nedeni Türkçe karaktermiş.O yuzden işi gücü bırakıp tek tek dünyanın klasöründeki türkçe karakterleri değiştiricem...

ısınma sıkıntısı yok. taşınabilir hard disk kadar ısındı.Gerçi uzun süre çalıştırıp yorum yapmak daha mantıklı olur.
    ürünün versiyonu 1.2.52 f

selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaka -- 29 Ekim 2008; 12:06:04 >

• hdmi dan notebook baglantisi ile tvix in goruntu kalitesini karsilastiran bir yorum yapabilecek var mi?
  • tvix kesinlikle (720p veya 1080p filmler için ) daha iyi
    ben tvix'den önce sony laptopla aktarıyordum, gözle görülür bir fark var.
    Psn : ersindash gamertag : ersindash2 Htc Vive / 3 X Viewsonic XG-2700 4K / Asus Z170 Delux - Corsair 780t - Corsair 16 Gb Ddr4 - Intel I7 6700K - Msi 1080 Gaming X - / Lg 47620S / Fanatec Clubsport Base 2 / Fanatec Clubsport Pedal V3 / Fanatec Clubsport F1 Rim /Fanatec Clubsport Shifter SQ V1.5 / CSL Steering Wheel P1 / Playseat Evolution / PS 4 / Xbox One / Astro A50 / Beats Studio Wireless / LG 65UB980V / Nvidia Shield Tv / Steam Box / Popcorn C-200 / Egreat 160s / Wii U / Wii / 3Ds / Ds / Wd Live Tv / Atlanta X-trend 9000 / Thecus N4100 Pro Nas 12 TB / Synology 1515 30 Tb Onkyo 616 / Jamo 606 HSC / New Ipad / Iphone 6 / Note 4
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersinx81

tvix kesinlikle (720p veya 1080p filmler için ) daha iyi
    ben tvix'den önce sony laptopla aktarıyordum, gözle görülür bir fark var.

Laptopla aktarmada ekran kartı ve tv.ye aktarım şekli önemli. Bende de Sony laptop var. Normal VGA çıkışı var, tv.ye bağladığımda görüntü tatminkar olmuyor. Ancak masa üstü bilgisayarım da Ati 2600pro ekran kartı ile HDMI'den tv.ye aktarıyorum görüntü çok iyi.

Sizin ekran kartınız ve laptop çıkışınız nasıl.?
  • quote:

hem laptop hem normal pc (ekran kartı atı3870x2) den hdmı ile aktarıyorum, ikisindede tvixin hdmi bağlantısına yaklaşamıyor.

mutlaka bir yanlışın vardır. hiçbir alet bir ekran kartından daha iyi görüntü verebileceğine inanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

quote:

hem laptop hem normal pc (ekran kartı atı3870x2) den hdmı ile aktarıyorum, ikisindede tvixin hdmi bağlantısına yaklaşamıyor.

mutlaka bir yanlışın vardır. hiçbir alet bir ekran kartından daha iyi görüntü verebileceğine inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaka -- 6 Kasım 2008; 11:46:38 >

quote:

tviz 6500 ve 7000 modellerinde sima smp8635 adlı bir chip var. bu chip sayesinde mkv formatındaki 720p ve 1080p çok rahat ve çok kaliteli olarak oynatabilitor. açıkcası sırf sizin için hem pc hem loptop hemde tvix ile denemeler yaptım. kesinlikle tvix daha iyi.
  • quote:

quote:

quote:

tviz 6500 ve 7000 modellerinde sima smp8635 adlı bir chip var. bu chip sayesinde mkv formatındaki 720p ve 1080p çok rahat ve çok kaliteli olarak oynatabilitor. açıkcası sırf sizin için hem pc hem loptop hemde tvix ile denemeler yaptım. kesinlikle tvix daha iyi.

Zaten sizden önce de tüm farklı kaynakları kullanarak test yapan arkadaşlar aynısını söyleyip, bu hd media playerların diğer kaynaklardan (pc ve laptop) daha iyi görüntü verdiğini dile getirmişlerdi, ancak nedense bu birebir yapılmış testlere itibar etmeyip, teorik olarak olamaz şeklinde yaklaşım gösterenler var ki pek bi anlam veremiyorum bu yaklaşımlara.

• Turkce altyazi destegi geldi mi?idx cevirmek ugrastirici mi?
    Popcorn dan ne tur artilari var?Popcorn a-110 ile tvix 7000a arasinda kaldim hangisini onerirsiniz?
  • Yani A110 yurtdisindan getirirsen 264$, TVIX 6500A 450$ aradaki fiyat farkinin nedenini bana mantikli bir sekilde anlatabilecek birisi var midir? En onemli konu chipsetleri zaten onlarda Sigma 8635 ikisinde de ayni olduguna gore hiz, goruntu kalitesi, stabilite, ses ayni olmak zorunda. Bu durumda karsilastirilabilecek farklari sadece fiziksel ve yazılımsal olanlar:

Fiziksel olarak:

TWIX 6500A: Kutusu daha genis malzeme plastik ve icinde fan var, LCD ekrani var, TV Tuner eklenebiliyor, Wireless karti yok, sonradan takmak gerekiyor. Kutusu daha ergonomik hdd takmak icin vida acmaniz gerekmiyor...

Popcorn Hour A110: Kutusu digerine gore daha kucuk malzemesi metal, icinde pasif sogutma unitesi var, Led isiklari var, Wireless karti yok. Tornavida gerektirmeden elle acilabilir bir kutu.

Yazılımsal olarak:

TWIX 6500A: Arayüzleri iyi görünüyor, GUI destegi yani filmlerinize aciklamali etiket ekleyebilmeniz mumkun, multimedia kanallarina baglanti yapamiyorsunuz picasa, flickr vs. gibi, torrent, usenet destegi yok. Turkce altyazilarda idx yapilan formatlari ayni PS3'de oldugu gibi destekliyor, anladigim kadariyla fontlar sari renkli cikiyor, yani yazilimsal turkce altyazi destegi henuz yok... NTFS, FAT32 disk sistemlerinde calisiyor.

Popcorn Hour: Arayuzleri idare eder gorunuyor, filmlere etiket bunda da yapabilirsiniz fakat biraz daha zahmetli gibi, multimedia film, fotograf, radyo kanallarina destegi tam, altyazi destegi yazilimsal olarak icinde var, anladigim kadariyla daha sik guncellenen kullanicisi daha fazla olan bir sistem, torrent kanallarindan vuze vs. gibi yararlanabiliyorsunuz, ayrica usenet kullanilabiliyor, disk sisteminde biraz secici bir alet Linux formati olan EXT2 ya da 3 formatini taniyor NTFS, FAT32 sistemlerinde zorlanmaniz olasi... Yani icine taktiginiz diskleri EXT olarak formatlamaniz gerekecek...

secim konusunda kendinize yakin ozellikleri ayirip 200$ eder mi diye dusunurseniz iyi olur :)

• quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

quote:

quote:

Zaten sizden önce de tüm farklı kaynakları kullanarak test yapan arkadaşlar aynısını söyleyip, bu hd media playerların diğer kaynaklardan (pc ve laptop) daha iyi görüntü verdiğini dile getirmişlerdi, ancak nedense bu birebir yapılmış testlere itibar etmeyip, teorik olarak olamaz şeklinde yaklaşım gösterenler var ki pek bi anlam veremiyorum bu yaklaşımlara.

hala inanamıyorum

ATI nin görüntü çıkışından daha iyi bir çıkışı nasıl başarmışlar

görmeden inanmam

• atinin görüntü kalitesini bilmiyorum ama iyiki tvix almışım.....
    şiddetle tavsiye ederim...
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.