Şimdi Ara

DVI-I ve DVI-D nedir? Birbirine dönüşür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
22.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar DVI-I çıkışı olan bir ekran kartım var. Yeni bir LCD monitör alacağım fakat beğendiğim modellerde DVI-D çıkışı var. DVI-I ile DVI-D arasında ne fark var. Tenkolojik açıdan veya görüntü kalitesinde bir fark var mı? Ben DVI-I çıkışlı ekran kartımdan DVI-D girişi olan beğendiğim monitöre görüntü verebilir miyim? Dönüştürücüleri var mı? Ve bu dönüştürücüleri kullanarak alacağım görüntü dijital kalitesini muhafaza edecek mi? Yoksa DVD-D özellikli diye bir monitöre boş yere para mı vermiş olacağım?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...

Şimdiden teşekkürler...

• Bende de 7600GS DVI-I çıkışlı ekran kartı var. 22'' hp monitör aldım geçenlerde, DVI-D özelliği var monitörün, Hiçbir sorun olmadan dvi bir kablo alıp bağladım.
  • DVI-I ile DVI-D nin kablo uçları aynı değil bildiğim kadarıyla. DVI kablo alıp bağladım derken uçları nasıl bir kablo alıp bağladın. Daha detaylı yazarsan sevinirim.
    Birde senin yaptığın şekilde bağlayınca görüntü sonuçta dijital mi oluyor yoksa bir kayıp yaşanıyor mu?
    Teşekkürler.
  • dvi-d ucunda bütün iğneler var, dvı-ı uçta bunların bazıları eksik. Kabaca farkları bu, sorun olmadığını, kalite kaybı olmadığını okumuştum forumlarda. yani ana mantık dvi. dvı-ı'da dvı-d ya sorunsuzca oturuyor , teknik olarak sıkıntı yok. Ben dvi-ı çıkışlı ekran kartımdan bir dvi\hdmi kablo ile, monitörüme hdmi olarak bağladım.
  •  DVI-I ve DVI-D nedir? Birbirine dönüşür mü?

DVI-I ve DVI-D nedir? Birbirine dönüşür mü?

kaynaklar:

http://www.asisupport.com/ts_asus_dvi-i_to_dvi-d.htm
    http://www.uydutvhaber.net/site/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=7364
    http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-225225.html

detaylarına bakıyorum ben de merak ettim bulursam yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 28 Şubat 2008; 19:57:55 >

• İyide birsey soracagim ayni sorunu bende yasiyorum. soyle bir durum soz konusu bende Samsung Syncmaster 226Bw monitor var ve de DVI-D cikisi var. Benim elimdeki DVI kablosu "Network Killer" arkadasimizinda anlattigi DVI-I kablo. (Her iki ucuda ayni sekilde) Eee dogal olarakta bu kablo monitore oturmuyor. 4 tane pini fazla geliyor. Acaba bu konuyla ilgili bir donusturucu mevcutmu? Ya da daha baska sekilde nasil cozebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: posteriti

İyide birsey soracagim ayni sorunu bende yasiyorum. soyle bir durum soz konusu bende Samsung Syncmaster 226Bw monitor var ve de DVI-D cikisi var. Benim elimdeki DVI kablosu "Network Killer" arkadasimizinda anlattigi DVI-I kablo. (Her iki ucuda ayni sekilde) Eee dogal olarakta bu kablo monitore oturmuyor. 4 tane pini fazla geliyor. Acaba bu konuyla ilgili bir donusturucu mevcutmu? Ya da daha baska sekilde nasil cozebilirim?

4 yıl sonra yine aynı sorun :) bende bilmek istiyorum varmı yarın biraz mağaza gezeyim bari.

her tarafta dvd-ı parçaları var d yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.