Şimdi Ara

DVI-HDMI Adaöptörü ile 2. görüntüyü almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus EAH3870 ekran kartım var crossfire. . Bir kablo monitöre bağlı iken ikinci dvi çıkışına tv'yi bağladığımda görüntü gelmiyor.Ancak monitördeki kabloyu çıkartıp onun olduğu çıkışa sokarsam kabloyu görüntü geliyor yani 2 görüntü aynı anda alamıyorum aslında 2 görüntüyü aynı anda almamda dert değil ama tak çıkartla uğraşıyorum bunun bi çözümü varmı beyler. Birde dvi-hdmi adaöptörünü kullanarak tvye bağlamak istiyorum. Hdmi çıkışı seside iletiyor benim bildiğim seside ileticekmi? Aslında iletmese benim açımdan daha iyi çünkü z-5500 kullanıyorum pc'de ve pc ile tv yanyana normalde dvi-vga adaptörü ile vgadan bağladığımda plazmaya zaten benim istediğim gibi oluyo görüntüyü tvden sesi pcden alıyorum ama fark etmiyor hatta ses kartımı kullanabildiğim için mutlu bile oluyorum

• -ati tolls dan coklu ekran ayarlarını yaparsan 2 ekrana goruntu gelır..
    -ekran kartın HDMI desteği veriyorsa ancak seside iletirsin kitapcığına bak orda yazar
  • SES OLAYINI HDMİ DEN ALMAN İÇİN EKRAN KARTININ HDMI DESTEĞİ OLMASI GEREKİYO
    yani ekran kartında spdif desteği ve anakartında da böyle bir giriş olması gerekiyo (aynı win98 de olduğu giib optik ile anakart arasında bir ara kablo kullanıyoduk) bunda da aynı şey mevcut ses alabilmen için
    bi örnek olsun diye vereyim bu linki sayfanın sonunda gerekli aparatları göreceksin
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1378&maincat_no=130&cat2_no=136

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 18 Ocak 2008; 11:45:27 >
  • kardeş dediğini yapmaya çalışıyorum fakat crossfire etkin diye kabul etmiyor crossfire etkin devredışı bırakıp tekrar deneyiniz diyo?
    quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

-ati tolls dan coklu ekran ayarlarını yaparsan 2 ekrana goruntu gelır..
    -ekran kartın HDMI desteği veriyorsa ancak seside iletirsin kitapcığına bak orda yazar
  • beyler bi el atın ya crossfire etkinleştirmeyi kapatmadıkça görüntü alamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.