Şimdi Ara

dvd yazıcı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi medya yazımı xbox 360 icin piooner dvdyazıcı diyorlar piyasada bulamadım... yerine ne alabilirim sorun cıkmadan yazsın yada piooner olan bir yer varmı 109d modeli olabilir ...

• 360 ının dvd romu samsung sa pek farketmiyor ama sen yinede pionerr yada asusla yazdır diyebilirim
  • hitachi cdromum kaliteli dvd ne kadar nerde bulabilirim..asus ta iyimi sorun cıkmazsa onu da alsam olur...
  • en kalitelisi verbatim zaten hitachiler hepsini okuyamıyor dvd leri ise teknosada filan rahatlıkla bulabilirsin ben oyunları satın aldığım için dvd lerin fiyatlarını bilmiyorum ayrıca sen yazıcı alıcaksan asusta olur tabikide...
  • Asus=pioneer aynı marka aynı sürücü aynı kasa aynı şey zaten.Asus daha dvd yazıcı yapmasını bilmiyor pionnerdan alıp üstüne asus basıyor
  • Ben asus marka dvd-rw kullanıyorum.hitachi rom lu x360 da hiç sorun olmadı samsung tada olmaz..

Medya olarakta memorex kullandım..sorunsuz.hepsinde başarılı oldum çöpe dl medya atmadık daha Allah a şükür..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson L355 Kurulum CD'si Driver
    10 yıl önce açıldı
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus 1608P3S 40X32X40 CDRW 16X8X16 DVDRW DL Siyah bu benim isimi gorurmu arkadaslar ....
  • Ben philips yazıcımla memorexe yazdım.İki tane dl yandı.Üçüncüyü yazmadım.
  • benim xbox 360 samsunglu ve philips pbdv1640la verbatime 30 tane oyun yazdım ve hepsi çalıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: akh3737

Asus 1608P3S 40X32X40 CDRW 16X8X16 DVDRW DL Siyah bu benim isimi gorurmu arkadaslar ....

ZAten Türkiye de daha iyi yazıcı yok.Bu işini fazlasıyla görür.Bir de Pioneer 111L firmware i yüklersin flash label da yazar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: potenzaturka

benim xbox 360 samsunglu ve philips pbdv1640la verbatime 30 tane oyun yazdım ve hepsi çalıştı

benimkide filips sdvd8441 ama yazdıktan sonra dvdleri okumadı xbox 360.
  • ilginç.clone cd nin son verisyonu kullan ve en düşük hızla yazdır.saMsungsa xboxın dvdromu okluması lazım
  • Asus 1608P3S zaten pioneer boarda sahiptir.Yukarıda arkadaşın doğru dediği gibi istersen pioneer fw atabilirsin cihaza.

Gerçekten pioneer kullanıp kalite testlerini yaptıktan sonra bunca sene neden lg kullandım diye kendime. Lg de iyi ama poneer bir başka.Tabi Asus 1608P3S da çok iyi bir yazıcı.
    Nec philips lite-on bu konuda uzak durulması gereken yazıcılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Asus 1608P3S zaten pioneer boarda sahiptir.Yukarıda arkadaşın doğru dediği gibi istersen pioneer fw atabilirsin cihaza.

Gerçekten pioneer kullanıp kalite testlerini yaptıktan sonra bunca sene neden lg kullandım diye kendime. Lg de iyi ama poneer bir başka.Tabi Asus 1608P3S da çok iyi bir yazıcı.

Arkadaş NEC demiş ama NEC 3540A ile Verbatime 20 ye yakın oyun yazdım, hiç bir sorun çıkarmadı. Tabi yeni alacaklar Pioneer almalı ama sanırım 111D ülkemizde yok biraz bekleyelim belki gelir.
  • Bende hem NEC 3540A hemde pioneer 110D var ikisinden de memnunum. NEC writer Nero ile çok uyumlu çalışıyor. 1,5yıldır hiç problem yaşamadım
  • Arkadaşlar bende lg aldım bu ürünü kullanan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Asus 1608P3S zaten pioneer boarda sahiptir.Yukarıda arkadaşın doğru dediği gibi istersen pioneer fw atabilirsin cihaza.

Philips ve Lite-On dan uzak durulması gerekiyor gerçekten ama buna bence NEC i dahil etmek pek doğru olmaz.3 yıl gibi bir süre NEC kullandım hiçbir problem yaşamadım.Şimdi de Pioneer 110D kullanıyorum onda da bir problem görmedim.
  • Pioneer 110d kullanan arkadaşlar hangi firmware'leri kullandığınızı söyler misiniz ?
  • 360 ile ilgili çok sorun okudum arkadaşlar Necle ilgili.Belki eski modellere sahip kişiler belki 1-2 modeli sorun yaratıyor tabi denemediğim için bilemem.Yalnız yanlış anlaşılmasın sadece 360 oyunları ile ilgili konuşuyorum.
    Aslında bu işin piri pioneer.Bu arada evet 111D Türkiyede satılmıyor.Ben açıkcası amerikadan gelecek arkadaşa birtane ısmarlamayı düşünüyorum.O da bulunsun değil mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.