Şimdi Ara

DVD writer tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda baska başlıklar da var ama biraz eski başlıklar. yeniden açmak istedim.
    DVD writer alıcam. Ne tavsiye edersiniz. Benim aklımda daha cok nec var. Nec in hangi modeli olabilir.

• ben paran varsa plextor veya teac tavsiye ederim ama bütçe sınırlıysa nec
  • nec in hangi modeli olabilir. yeni modelleri var sanırım. Nec modelleri arasında ciddi farklar var mı yoksa en ucuzunu mu almalı?
  • ben nec 3550 kullanıyorum sana şu öneride bulunayım yazmasında şuana kadar hiç sorun yaşamadım yazması süper diyebilirim cd-dvd okuması ise yavaş okuması daha hızlı bi model seçsen daha iyi olur diğer nec modellerini araştır ama bütçen sınırlı ise bu modeli öneririm okuması yavaş olsada hiç okuyamamasından iyidir
  • ben bi arkadaşın asus dvd-rw'ını kullandım çok hoşuma gitti ben de aldım hiç bi problem yaşamadım. zaten baya bi araştırmıştım bilgisayarcı arkadaşlar da al diyince ben de daha fazla uğraşmadım asus aldım. bu iş biraz karışık adamın biri bi yerden bişe duyuyo geliyo onu anlatıyo yani bu konuda konuşanların çoğu övdükleri modeli görmemişlerdir bile imkanın varsa bazılarını test et yoksa sağlam bi marka al. bu arada philipsten uzak dur.
  • Asus 1608 veya NEC 3551A.
    İkisini de kullandım, tavsiye ederim.

NEC'in 45xx'lü modelleri pahalı, fazladan para veremeye değmez bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aramis1

nec in hangi modeli olabilir. yeni modelleri var sanırım. Nec modelleri arasında ciddi farklar var mı yoksa en ucuzunu mu almalı?

3550 modeli var 36$ falan gayet işini halleder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CD-DVD Temizliği
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asus
  • 4550 ile 4570 in ne farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramis1 -- 22 Ağustos 2006; 13:52:36 >
  • ayrıca 4550 neden 4570 den pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramis1 -- 22 Ağustos 2006; 13:53:37 >
  • bende 3550a modelini kullandım 45 sersis alabilirsin veya
    samsung dwd wrıterlarda güzel tavsiye ederim
  • Bulabilirsen NEC 4550 A al bence.. yazmadığı, okumadı cd, dvd yok...seçme meçme olayları tamamen sıfır.. bende 2 tane var.. çok memnunum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 22 Ağustos 2006; 13:55:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

Bulabilirsen NEC 4550 A al bence.. yazmadığı, okumadı cd, dvd yok...seçme meçme olayları tamamen sıfır.. bende 2 tane var.. çok memnunum..

saolasın dostum bende alayım bitane ne zamndır araştırıyodum...
    birisi kullanıp önerdiği zaman çok iyi oluyo saolasın...

• ben de almayı düşünüyorum ama kafa karıştı valla herkes bişey söylüyor.

ASUS DRW-1608P3S DVD YAZICI (SİYAH)
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2154&productid=bd7843

NEC-4570 16X8X16 DOUBLE LAYER +/- DVD 5X DVD-RAM KUTUSUZ
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=483&productid=bd61023

sizce hangisi?

• necten şaşma
  • bencede nec yazması süper dvd yakmaya gelmez
  • Benq1640 veya 1650
    Harici bileşenlerde sabit bir konu var. İncelemende fayda var. Çok fazla bilgi var.
  • geçen yıl nec 3540a almıştım. Arada okumadığı dvdler çıksada yinede çok iyiydi, nec i herkese tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

Bulabilirsen NEC 4550 A al bence.. yazmadığı, okumadı cd, dvd yok...seçme meçme olayları tamamen sıfır.. bende 2 tane var.. çok memnunum..

• arkadaşlar bende normalde Lg yidüşünüyordum ama bu forum da ve diğer sitelerde hep nec öneriliyor. Nec le ilgili hiç şikayet duymadım. Ben de yeni dvd yazıcı alacağım Kararımı Nec 4570 B kutu dan yana kullandım.
    Ayrıca şu anda HS de indirimli.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=483&productid=bd61024
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.