Şimdi Ara

DVD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 4.4 gb lık veri var.. Onu dvd ye yazdırmaya çalışıyorum yer yok diyor..

Boş Sony dvd 4.7gb lık ... Ama yine de yazmıyor.. Ne yapmak lazım ??

• DVD medyalara 4486MB veri yazabilirsin.
    Sendeki veri bunu aşıyor olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

DVD medyalara 4486MB veri yazabilirsin.
    Sendeki veri bunu aşıyor olmalı.

E ne diye 4.7 yazıyor acaba..??
  • Dikkat edersen 80GB hardisk der ama 76412MB civarında alan gösterir. Zaten ezelden beri sinir olmuşumdur şu gb ile mb arasındaki sayı farkının Resmen adam kandırma gibi bişey. Ya diyeceksen de kardeşim 76000mb diye. Sonra müşteri geliyo bize kazık attın falan diyo nerde 6 gb yer diyo. Uğraş sonra laf anlat 2 saat yok öyle yok şöyle...
  • 80 gb lik hdd kurulum yaparken 76 gb gösterir fakat windows üzerinden veri kaydederken 80 gb kaydedersin mesela 300 gb hdd ye xp cdsi ile format atarken 286 mı ne gösteriyor ama windowstan sürücünün özelliklerine girdiğimde boş alan 299.998.000 bilmem ney gösteriyor

dvd ye gelince zaten ben yazdırırken 4 gb dan sonrasını yazdırmıyorum çünkü dvd yi kağıdından yada çantadaki naylonundan çıkarırken mecburen ucundan tutmak gerekiyor buda eğer sonuna kadar yazılmışsa bir zaman sonra o uç tarafları okumamazlık yapabiliyor sağlıklı bir dvd için 700 mb tan vazgeçmeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYMETSA -- 12 Şubat 2006 16:52:43 >
  • bilgisayar hesabına göre ikinin üzeri bişey olması gerekir 4.7 gb ye en yakın altındaki rakam 2 üzeri bilmem kaç işte ondan oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Cd Yazma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Sony Cd Player atlama sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.