Şimdi Ara

DVD Shrink 3.2 ile DVD Kopyalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  DVD Shrink 3.2 ile DVD Kopyalama


    DVD Rom'a DVD'mizi takıyoruz ve (1) Open Disc diyoruz (2) Sürücüyü seçerek (3) Ok diyoruz ve programın DVD'nin içini kısa bir analiz yapmasını bekliyoruz.

     DVD Shrink 3.2 ile DVD Kopyalama


    Şimdi DVD filmin içinde bulunan herşeyi burdan görebilirsiniz. (1) Soldaki bölümden en üstten tüm diski seçelim. (2) % ile gösterilen yer diskin ne kadar sıkıştırıldığını gösteriyor. Sıkıştırma ne kadar az olursa DVD'nizde o kadar kaliteli olur. (3) Bunun için filmin içindeki işinize yaramayacak Sesleri ve Altyazıları çıkartabilirsiniz, kutulardaki işareti kaldırarak seçiminizi yapın. (4) Bu bölümde gözüken yeşil olan yer kırmızı olabilir bazı DVD'lerde! Çünkü içeriği çok fazladır, bunun içinde şerit yeşil olana kadar gereksiz herşeyi çıkartın!

     DVD Shrink 3.2 ile DVD Kopyalama


    DVD'nin içinden hiçbirşey çıkartmadıysanız direkt olarak Backup!(1) yapabilirsiniz. Eğer Ses altyazı vb. ek birşeyler çıkarttıysanız Disc'i tekrar (2) Analysis etmenizi öneririm. (1) Backup! dedikten sonra karşımıza çıkan pencerede Select backup target:'tan DVD'yi encode ettikten sonra ne yapmak istediğinizi seçiyorsunuz eğer hemen yazdırmak istiyorsanız (3) DVD yazıcınızı seçiyorsunuz ya da (4) ISO alabilir daha sonra da yazdırabilirsiniz.

     DVD Shrink 3.2 ile DVD Kopyalama


    Şimdi DVDShrink'in DVD'nizin (1) geçici olarak Backup'ını alabilmesi için sabit diskinizde yer göstermeniz gerekiyor, buna dikkat etmeniz gerekiyor çünkü yeterli alan olmazsa işlem yapılmaz. Bu işlemi yaptıktan sonra (2) tamam diyerek DVDShrink'in işlemi yapmasına start veriyoruz.

     DVD Shrink 3.2 ile DVD Kopyalama


    Karşınıza Encoding işleminin yapıldığını gösteren pencere çıkacak. Şimdi programın işlemi bitirmesini beklicez. Yaklaşık 30-45dk arasında değişebiliyor bu süre. Encoding işlemi bittiğinde DVDShrink sizden boş DVD Medyayı sürücüye takmanızı isteyecek ve boş DVD taktıktan sonra yazım işlemi başlayacak. DVDShrinkle işiniz bitti artık.

    Alıntıdır...

    Not: DVDShrink elinizde bulunan Orj. DVD'lerinizin Backup'larını almak için kullanılan bir programdır. Bu şekilde DVD'lerinizi çok uzun süre korumuş olursunuz.

     DVD Shrink 3.2 ile DVD Kopyalama





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 14 Mayıs 2007; 23:22:43 >







  • paylaşım için sağol.
  • sagol
  • birşey değil arkadaşlar
  • paylaşım için sağol.
  • Koruma kopyası bulunan DVD lerde de bu yöntem kullanılabiliyor mu bu program ile?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: basturkemin

    Koruma kopyası bulunan DVD lerde de bu yöntem kullanılabiliyor mu bu program ile?


    DVD Decrypter programı ile harddiske attıktan sonra DVD Shrink ile kopyalayabilirsin. Birçok kopya korumalı DVD'nin kopyalanmasında işe yarar.





    Uzun zamandan beri kullandığım ve çok sevdiğim bir yazılımdır. Paylaşım için teşekkürler @.::HANDSOME::.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DVD Shrink nerden indirebilirim
  • Eyvallah saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.