DVD ROM 'un kapağı açılmıyor, yani cd kızağı dışarı çıkamıyor ancak düğmeye 9-10 kere sürekli basmak gerekiyor ki, anca açılıyor. Kapak açılmak için harekete geçiyor, tak tuk sesler çıkarıyor ama açılamıyor. ilk defa böyle bişey oluyor ve sürekli olmaya başladı.
dvd rom u çok kullanmıyorum ama gel gör ki durup dururken yaptığı şeye bak işte..
ömrünü dolduruyor artık demek ki düğmesinde de sorun olabilir bilgisayarım cd rom kısmına gelip sağ tık çıkar yapabilirsin düğme sorunu ise öyle aşabilirsin birde çok zorda kalırsan açma düğmesinin yanlarında bir delik olur oraya toplu iğne gibi bir şeyle bastırsan yay atar açılır o zaman .
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
ömrünü dolduruyor artık demek ki düğmesinde de sorun olabilir bilgisayarım cd rom kısmına gelip sağ tık çıkar yapabilirsin düğme sorunu ise öyle aşabilirsin birde çok zorda kalırsan açma düğmesinin yanlarında bir delik olur oraya toplu iğne gibi bir şeyle bastırsan yay atar açılır o zaman .
bilgisayarım cd rom kısmına gelip sağ tık çıkar yaptım, işe yaramadı, kızak açılmak için hareket geçiyor ama biieye takılıyor orda. çünkü geri çıkarken tak diye bi ses çıkıyor ki, bişey engelliyor onu orda. iğneyle açmayı denedim işe yaradı...