Arkadaşlar evdeki dvdlerime kapak basmak istiyorum. Bir tane programdan basıyorum ama küçük oluyo biraz kötü duruyor.Dvd kapağının tam olarak ölçüsünü nasıl bulabilirim?Veya basan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim...
nero 7 programını kullanırsan bunda nero cover desinger adlı bir uygulama var. her turlu cd-dvd kutusuna gore hatta cdye gorek kapak basma arayuzu var. program sayesinde ıstedıgın resmı kapak olarak cıkarabilirsin. sayet ben 200 uzerinde dvd kapagı bastım. yalnız kartus dayanmıyor haberın olsun.
CoverXP adlı yazılım tam sana göre. Hem bedava, hem de basamayacağı kapak yok. Her tür kapağın boyutları hazır şablon olarak girilmiş. Tek yapman gereken basmak istediğin tipte kapağı seçmen ve çerçeve içine kapak resmini sürükleyip bırakman.http://fileforum.betanews.com/detail/1005776582/2 adresinden indirebilirsin.
Arkadaşlar çok teşekkürler cvplar için hemen denemeye başlıcam
emptyrean verdiğin programı kurdum ama gene ufak çıkarıyor.Eskisi gibi kenarlarında boşluklar kalıyor. Tam Olarak nasıl basabilirm dvd kapaklarımı ltf yardım!!!!!!!!!
Tamam arkadaşlar sorun çözülmüştür. En kolay yöntem wordten yapmak