Şimdi Ara

DVD HALA ALINIR MI VE İZLENİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta zaten soru yazmakta

    Ben blurayi çok pahalı veya bulamadıklarımı dvd alıyorum tabiki iyi filmleri.Ve son çıkan filmlerin dvd kalitesi bana iyi geldi en azından dvd ye göre,netten indirilen sıkıştırılmış filmlere nazaran çok iyi geldi (örn; xmen apoca.). Artık bluray almaya özen gösteriyorum tabiki.

    Peki siz hala dvd alıyor musunuz? Sizce dvd hala alınır mı? DVD'nin ülkemizdeki satışı nasıldır tahminen?

    Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • HDR destekli 4K filmler piyasaya çıkmışken bu saatten sonra DVD satın almak paranı çöpe atmak demektir. İnternetten 2. el veya sıfır olarak, yine yurtdışından sıfır olarak çok uygun fiyata Bluray film satın alabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dvd ler artık çöp diyebiliriz. Bazı özel koleksiyoner yada sınırlı üretim sürümleri hariç. Yada çok özel filmler. Elimde dünyanın dvd si var kimse beş para vermiyor artık yani parana yazık etme:-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modası geçti artık dvd'nin
  • 4k TV sahibiyim, internet üzerinden Blu-Ray indirip flash yardımı yada uygulama yardımı ile TV den izliyorum.
  • Bence de modası geçti artık,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında arkadaşın belirttiği şu: DVD değil BlueRay mi almalı diyor. Evet, DVD modası geçmiş olabilir ama görüntü kalitesi hala iyi bence. Kutulu filmler, ekstralar, kapak resimleri ve içerik zenginliği ile hala kolleksiyonerlerin tercihi. Buna bir şey diyemeyiz parası ile alıp seyretmek de herkesin harcı değil ama olması gereken de bu.

    Ama asıl sorun şu ki gerek DVD gerek ise BlueRay filmler için bir hayli yer açmak gerekiyor evde, film sayısı bir hayli fazla ve bu kutular gittikçe kitaplıkta kitapların yerini almaya ve evi istila etmeye başlayınca asıl sorun buradan çıkıyor.

    Bir diğer sorun da oynatıcılar gittikçe bozuluyor. Benim DVD oynatıcım çoktan bozuldu DVD diskleri tanımıyor, tamirciye de götürmeye üşeniyorum, ama ev sinema sistemi özelliği de olduğu için anfi ve sinema sistemi olarak görevine hala devam ediyor. Ama DVD kolleksiyonumdaki filmleri hali ile seyredemiyor ve internetten indirdiğim Rip filmleri HDD arşivim üzerinden temiz, hızlı ve tabii ki ucuza seyretme lüksünü yaşıyorum.

    Bu iş gittikçe Nedflix'e dönüşerek artık HDD içinde film biriktirmek de tarih olacak online, yüksek çözünürlükte film seyretmek evde yığınak yapmamak moda olacak.

    Bu yüzden sizin gibi kolleksiyonerlerin istisna olduğunu söyleyerek, BlueRay filmlerin de artık fiyatlarının ve ikinci ellerinin çok ucuzladığını varsayarak DVD yerine BlueRay arşivine geçmenizin faydalı olacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 8 Nisan 2017; 11:20:56 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.