Şimdi Ara

DVD GÖRÜNTÜ SORUNSALI (12 BİT 108 MHZ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜNTÜDAŞLAR MERHABA ACABA KLASİK DVD PLAYERLER ARASINDA EN İYİ GÖRÜNTÜYÜ HANGİSİ VERİYOR.HD DVD VE BLUE RAY FELAN KASTETMİYORUM...

SIRF BU MERAKIM SEBEBİ İLE 3 TANE DVD PLAYER ALDIM AMA TATMİN ETMEDİ..VOXLİNE - SONY - PHİLİPS ALDIM AMA NAFİLE... SİZCE NE ALABİLİRM TOSHİBA - LG FELAN NASILDIR SİZCE?

EN İYİ KAFA TEKNOLOJİSİ HANGİSİ?BU ARADA HERŞEYİ ORJİNAL KULLANIYORUM DVX İZLEMİYORUM SADECE ORJİNAL DVD KULLANIYORUM...

ŞUGÖRÜNTÜYÜ 12 BİT 108 MHZ OLAYINDAN DAHA YÜKSEK VEREN YOK MU YA BU STANDARTLARDA ?AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM ÖNERİLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA HEMEN BU HAFTA YENİ Bİ PLAYER ALACAĞIM..İYİGÜNLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 5 Eylül 2007; 22:22:14 >

• Samsungların 14 bitlik video DAC ı var ama görüntü kalitesi bakımından görmediğim için bişi diyemicem. Yalnız 10 bitlik piranha ile 12 bitlik philips arasında bariz bi fark vardı onu söyleyebilirim.
  • sağol o zaman samsungları bi inceleyim...son bi kez de samsung alalım bakalım
  • Bende senin gibi genelde orjinal DVD izliyorum birkaç hafta önce pioneer dv-300 aldım...
    Benzerlerine göre pahalı ama özellikle video adjust özelliği tahmin ettiğim gibi faydalı oldu..
    ben Scarttan DVD izlerken görüntüde renkler soluk çıkıyordu senin bahsettiğin bu sorun heralde..Görüntü net reklerde falan birbirine karışma yok ama soluk görünüyordu..S-video seçince parlaklık ve canlılık geliyor fakat bu seferde netlik gidiyor renklerde hafif birbirine karışıyordu..
    Video adjust özelliğinde renk ayarı gibi seçenekler var ve ciddi bir şekilde iyileşme sağladım..
    Bu arada en iyi optik okuyucu şu anda pioneer DVD lerde..Çizik diskleri okuyabiliyor ve BÜTÜN kopya dvd medyaları okuyabiliyor -,+DL DVD R ve RW..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.