Şimdi Ara

DVD FİLM BİLGİSAYARA KAYDETMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BEYLER
    DVD FILMI BILGISAYARA KAYDETIP NASIL IZLIYECEZ YARDIM

• Bunun için bi program vardı.Adını hatırlayamadım.Ekran görüntüsünü yakalayıp dvd medyayı aynen oluşturuyordu.
  • A.S

Dvd Shrink diye bir program var. Sadece dediğin işe yaramıyor aynı zamanda DVD içindeki sesleri altyazıları çıkarmayada yarıyor. Çift katmanlı bir dvd filmi tek katmanlı dvdye yazdırabiliyorsun.
  • Kesinlikle Dvd Shrink derim ben,gerçekten harika bir program...
  • dvd imajını al sanal dvd sürücüde seyret.

Örnek. Alcohol, nero, vs..vs..
  • bence de Dvd Shrink
  • DVD Shrink birçok kopya koruma sistemini rahatlıkla kırabilir ve bilgisayarınıza istediğiniz ölçüde sıkıştırıp kaydedebilir. Şiddetli tavsiyemdir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dvd shring tek gecerım ......
  • ayrıca dvd decryptor ve alcohol 120% de kullanabilirsin.
  • DVD Shrink, DVD kopyalamak için çok iyi bir programdır. İstediğiniz gibi kalite ayarları yapmanız ve çeşitli eklentileri çıkarmanız da mümkün. Ama, özellikle, kopyalamaya karşı korumalı filmleri aktarabilirseniz; düzgün görüntüleyememe gibi sorunlar oluşur. Kopya korumalı DVD filmleri sorunsuzca aktarabilmek için, DVD Decrypter çok ideal bir programdır
  • arkadaşım ßende lg dvd combo war dvd filmimi takıyorum kopyala diyom...kopyaladıktan sonra izliyorumm bi sorun yok
  • ilk önce DVD nin image sini almanız lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocein

ilk önce DVD nin image sini almanız lazım

neden?
    kopya dvd ise direkt kopyalayabilirsin de. degilse dvd-shrink de olur. ben clone-dvd2 kullaniyorum
  • alala bende yokta arkadaşın pcde dvd-rom vardı.gelibolu film-belgeselin cdsini taktım(orjinaldi) kopyala yapıştır yaptım izledim.niyekine başka program gerekli mi ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

alala bende yokta arkadaşın pcde dvd-rom vardı.gelibolu film-belgeselin cdsini taktım(orjinaldi) kopyala yapıştır yaptım izledim.niyekine başka program gerekli mi ki.

ßende ayınısını yapıyommmm...siz nasıl kopyalamıyosunuzz allah allah
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozturert

quote:

Orjinalden alıntı: ocein

ilk önce DVD nin image sini almanız lazım

neden?
    kopya dvd ise direkt kopyalayabilirsin de. degilse dvd-shrink de olur. ben clone-dvd2 kullaniyorum

tabii bu şekilde de olur ama biz alternatifler üzerinde duruyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.