S..A BEYLER DVD FILMI BILGISAYARA KAYDETIP NASIL IZLIYECEZ YARDIM
Bunun için bi program vardı.Adını hatırlayamadım.Ekran görüntüsünü yakalayıp dvd medyayı aynen oluşturuyordu.
A.S
Dvd Shrink diye bir program var. Sadece dediğin işe yaramıyor aynı zamanda DVD içindeki sesleri altyazıları çıkarmayada yarıyor. Çift katmanlı bir dvd filmi tek katmanlı dvdye yazdırabiliyorsun.
Kesinlikle Dvd Shrink derim ben,gerçekten harika bir program...
dvd imajını al sanal dvd sürücüde seyret.
Örnek. Alcohol, nero, vs..vs..
bence de Dvd Shrink
DVD Shrink birçok kopya koruma sistemini rahatlıkla kırabilir ve bilgisayarınıza istediğiniz ölçüde sıkıştırıp kaydedebilir. Şiddetli tavsiyemdir...
ayrıca dvd decryptor ve alcohol 120% de kullanabilirsin.
DVD Shrink, DVD kopyalamak için çok iyi bir programdır. İstediğiniz gibi kalite ayarları yapmanız ve çeşitli eklentileri çıkarmanız da mümkün. Ama, özellikle, kopyalamaya karşı korumalı filmleri aktarabilirseniz; düzgün görüntüleyememe gibi sorunlar oluşur. Kopya korumalı DVD filmleri sorunsuzca aktarabilmek için, DVD Decrypter çok ideal bir programdır
arkadaşım ßende lg dvd combo war dvd filmimi takıyorum kopyala diyom...kopyaladıktan sonra izliyorumm bi sorun yok
ilk önce DVD nin image sini almanız lazım
quote:
Orjinalden alıntı: ocein
neden? kopya dvd ise direkt kopyalayabilirsin de. degilse dvd-shrink de olur. ben clone-dvd2 kullaniyorum
alala bende yokta arkadaşın pcde dvd-rom vardı.gelibolu film-belgeselin cdsini taktım(orjinaldi) kopyala yapıştır yaptım izledim.niyekine başka program gerekli mi ki.
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
alala bende yokta arkadaşın pcde dvd-rom vardı.gelibolu film-belgeselin cdsini taktım(orjinaldi) kopyala yapıştır yaptım izledim.niyekine başka program gerekli mi ki.
ßende ayınısını yapıyommmm...siz nasıl kopyalamıyosunuzz allah allah
quote:
Orjinalden alıntı: ozturert
quote:
Orjinalden alıntı: ocein
neden? kopya dvd ise direkt kopyalayabilirsin de. degilse dvd-shrink de olur. ben clone-dvd2 kullaniyorum
tabii bu şekilde de olur ama biz alternatifler üzerinde duruyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme