Şimdi Ara

dvb oynatıcı tavsiye progdvb dısında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tavisyesi olan varmı ya bu prog iide favori kanal yapamama felan filan bunun gibi bazı basit seylerden kaybedio ben istiorum ki kumanda felan sorunsuz çalışssın kumandadaki 1.2. numaralara kanal atayabileyim felan filan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermo9 -- 5 Mayıs 2007; 21:58:37 >

• DVB Dream öneririm.
  • altdvb
  • ozellikle kumandada tam performans hangisindedie bunların
  • AltDVB
  • eniyisi dvb dream.kayıtları mpeg yapıyor.kanallara numara veriyorsun.
    alt dvb de kayıtlar ts olyor .ilkönce mpeg daha sonra avi ye çeviriyorsun.kanallara numara veremiyorsun bildiğim kadaruıyla.
    dvb viever kayıtlat mpeg.kanallara numara verebilirsin.+ sı kanal logoları da var.
  • ok saol denicem dream i
    quote:

Orjinalden alıntı: ats2017

eniyisi dvb dream.kayıtları mpeg yapıyor.kanallara numara veriyorsun.
    alt dvb de kayıtlar ts olyor .ilkönce mpeg daha sonra avi ye çeviriyorsun.kanallara numara veremiyorsun bildiğim kadaruıyla.
    dvb viever kayıtlat mpeg.kanallara numara verebilirsin.+ sı kanal logoları da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet en güzeli dvb dream. Hem performans açısından da iyidir.
  • Hıza önem veriyorsan AltDVB,
    Kaliteli olsunda hız pek önemli değil dersen DVB Dream
  • senin için en iyisi diger yazılımlarıda denemen . bu önerilere ihtiyacımız yok onlarıda deneyip kendi zihninde oluşturdugun yargıyla hareket etmen senin için en doıgru olanıdır.
  • Kanal geçişlerinde en hızlı AltDVD'dir, ayrıca HDTV yayınlarda da gayet iyi.

DVB Dream de güzel, benim üst konudaki viewerlar bölümüne bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: palermo9

ozellikle kumandada tam performans hangisindedie bunların

DVBViewer de kumandayı tam olarak kullanabilirsin
    Kendim kumandadaki bütün tuşları kallanabiliyorum tavsiye ederim
  • dvb dream ii guzel ama dort bes kanal da ses sanki kaseti ileri alırsın bibkik ses çıkar ya ole ses çıkıo o nedendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermo9 -- 10 Mayıs 2007; 0:27:43 >
  • dvb dream
  • progdvb ile favori kanalları oluşturabilirsin. kumanda için numarada verebilirsin. kanal listesi menüsünden yeni kanal listesi de. çıkan ekranda kanal sıralamalarının nasıl olacağını seç numaraya göre mesela. uydu ve güncelleme seçeneklerini iptal et. sonrada normal tarama yaptığın kanal listesinden favoriye atacağın kanallara sağ tıklayıp kopyala yada kes de ve yeni olşturduğun kanal listesine at. Favori listendeki kanallara sağ tıklayıp düzenlemeye gir ve kanal numarsını değiştir. Güncellenebilir işaretini de kaldır.

Sonuçta bu listeyi oluştururken favori olarak seçip güncelleme özelliğini iptal ettiğinden yeni kanal aramalarında taranan kanallar eski listen üzerinde değişecek yeni listende bir değişiklik olmayacaktır. Kanal güncellemesini de kaldırdığından kanal numarası ve kanal ismi uydudan güncellenerek değişmeyecektir. İstersen bu favori listenide klasörlere ayırıp müzik ulasal gibi guruplamalar yapabilirsin.
    Birde bence osd ekranları olarak en güzeli progdvb de. Üstelik grafik ayarları bölümünde video overlay bölümünü wmr xp olarak değiştirirsen hem osd ekranlarını kullanabilir hemde ekran kartının direk monitore yazma özelliğini kullanarak işlemci kullanımını azaltabilirsin.(ati 9250 ve x1660 de denedim graph dosyasını kendim hazırladım. istersen gönderebilirim)

• DVB dream de pip ozellini her kanalda kullanamiyomuyuz sadece onun izin verdiii kanalda mı oluyo onu ayarlamanin bi yol varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: palermo9

DVB dream de pip ozellini her kanalda kullanamiyomuyuz sadece onun izin verdiii kanalda mı oluyo onu ayarlamanin bi yol varmı

frekansları aynı olan kanallarda pip kullanabilirsin ör:trt kanalları
  • bu dvbdream falan veya altdvb skystar2 den başka kart destekliyor mu bende technotrend var budget çipli ondada kullanılabilinyormu bu programlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.