Bildirim
dvb dream için özel codec

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cyberlink 7 codeclerini kullanıyorum ben her dvb playerde cyberlink kullanırım şaşmam en kral codec cyberlink -
dvbdream de cyberlink bı zamandan sonra hata verıyo oyuzden nvidıa pure vıdeo yu kullanmak zorunda kalıyorum farklı bı yöntem varmı acaba -
nasıl hata veriyo ???? kanal donması falan gibi mi ben de o sorun dvb wieverin paralı sürümünde oluyodu sinirlendim dvb dreame gectim maşşallah şu an iyi :) -
tamam cok ıyı cyberlınk de bı zamandan sonra hata verıyo ıste baskasındaa aynı sorun oldu sorunu bılsem ona geccemde nvıdıapure vıdeo la gecıstırıyom suan butun regısterlerıde yaptım ayrıcaa -
hatası ne anlamadım ki donma falan sa onu bazı plugin vs den de yapıyo sadece codecten değillll ama uygun bi çözümü bulup onla yola devam etmek en mantıklısı ben hata verene kadar devam etme taraftarayım ondan sonra bakarız çaresine :)) -
kardesım hanı hata raporu gönder gönderme olayı var ya o cıkıyo donuyo ıstee ayrıca normal kanal ızlıyom sıfre cözulcek bı olay yok kı plugınden sorun cıksın cyberlınk olsa ne ıyı olcak ama -
alla alla bende o dediğin hata gönder gönderme olayı gibi bişi katiyen olmuyor.... makinem vasat ondan arada kanal gecerken takılıyo o kadar sen bence sürüm değiştir ben 1.3c kullanıyorum stabilitesi mükemmel
edit:olmazsa dvb wiever 3.2.6yı bul onu kullan cyber7 codecleriyle o daha güzel bi player aslında ama ben cok ugrastım onla yordu beni dvb dream kolayıma geliyo seviyorum ondan......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicalite -- 16 Aralık 2007; 2:57:40 > -
1.4e ıyıydı sanırım 1.4f kullanmaya basladım ondada aynı hatayı verdı c sını denemedım acıkcası ayrıca dvbviever cok kafa karıstırıyo yaw zor program
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X