Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.484
Cevap
58
Favori
809.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coldasice73

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkyorum

selam arkadaşlar acaba 42ld450 lg lcd tv de teledünya yayınlarını conax kullanarak izleyebilirmiyim

Merhaba,

42LD450 de DVB-C mpeg4 tuner var. Conax modül + Teledünya abone kartı ile SD ve HD yayınlarını izleyebilirsiniz.

Saygılar,
    coldasice73

coldasice73

Selamlar ,46d7000 samsung tv kullanıyorum . Bu cihaz sizin sattığınız conax modul için uyumlumudur ? birde ben hd kutu kullanıyorum ,bu kutu sayesinde favori kanalları düzenleyip sürekli izlediğim kanalları farklı kategoriler altında sınıflandırabiliyorum sizdeki modulle böyle bir sınıflandırma yapabilirmiyim ?

Merhaba,

Neotion Conax modül D7000 serisi ile uyumludur. Kanal sıralaması gibi özellikler TV nin ozelliğine bağlıdır. Sizin TV de kanal sıralama özelliği mevcut.

Saygılar,
    coldasice73

Paansonic 46G30E için kanal sıralama imkanı var mıdır?
    Tşk.ler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zad1986

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkyorum

selam arkadaşlar acaba 42ld450 lg lcd tv de teledünya yayınlarını conax kullanarak izleyebilirmiyim

Merhaba,

42LD450 de DVB-C mpeg4 tuner var. Conax modül + Teledünya abone kartı ile SD ve HD yayınlarını izleyebilirsiniz.

Saygılar,
    coldasice73

coldasice73

Selamlar ,46d7000 samsung tv kullanıyorum . Bu cihaz sizin sattığınız conax modul için uyumlumudur ? birde ben hd kutu kullanıyorum ,bu kutu sayesinde favori kanalları düzenleyip sürekli izlediğim kanalları farklı kategoriler altında sınıflandırabiliyorum sizdeki modulle böyle bir sınıflandırma yapabilirmiyim ?

Merhaba,

Neotion Conax modül D7000 serisi ile uyumludur. Kanal sıralaması gibi özellikler TV nin ozelliğine bağlıdır. Sizin TV de kanal sıralama özelliği mevcut.

Saygılar,
    coldasice73

Paansonic 46G30E için kanal sıralama imkanı var mıdır?
    Tşk.ler...

Merhaba,

Panasonic 46G30E kullanım kılavuzuna bakın.

Saygılar,
    coldasice73

• arkadaşlar anlamadığım nokta, conax modüle teledünya kartını takıp bunuda komple tv ye takıyoruz buraya kadar tamam. (tv lg 32lw5500)

Peki bağlantı kablosu olarak klasik kablolu tv kablosu tv'nin anten girişine takmam yeterli olacak mı? yani o kablo hd kanallar için yeterli mi? (Gerçi o kablo hd STB'ye takılıp hd görüntü alındığına göre demek ki oluyor).

Ayrıca kablo klasik dişi anten girişi olarak mı takılıyor yoksa STB'ye giren erkek çevirmeli giriş olarak mı takılacak tvye?

Orijinalden alıntı: kimano

arkadaşlar anlamadığım nokta, conax modüle teledünya kartını takıp bunuda komple tv ye takıyoruz buraya kadar tamam. (tv lg 32lw5500)

Peki bağlantı kablosu olarak klasik kablolu tv kablosu tv'nin anten girişine takmam yeterli olacak mı? yani o kablo hd kanallar için yeterli mi? (Gerçi o kablo hd STB'ye takılıp hd görüntü alındığına göre demek ki oluyor).

Ayrıca kablo klasik dişi anten girişi olarak mı takılıyor yoksa STB'ye giren erkek çevirmeli giriş olarak mı takılacak tvye?

Merhaba,

Klasik anten girişine takacaksınız. Anten kablosunun uçun da klasik erkek anten fişi olacak.

Saygılar,
    coldasice73
    TECHNİSAT ORJİNAL HD CONAX TELEDÜNYA MODÜLÜ 2012 ÜRETİMİ

TECHNİSAT MARMARA BÖLGE BAYİSİ -Bursa / Osmangazi / Şehreküstü Mah.
    FREKANS ELEKTRONİK`TEN
    1 YIL BİREBİR DEĞİŞİM GARANTİLİ

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-technisat-orjinal-hd-conax-teledunya-modulu-2012-uretimi-85413537/detay

Orijinalden alıntı: efpa

95,00 TL
    Ücretsiz Kargo
    TECHNİSAT ORJİNAL HD CONAX TELEDÜNYA MODÜLÜ 2012 ÜRETİMİ

TECHNİSAT MARMARA BÖLGE BAYİSİ

Merhaba efpa,

Satmış olduğunuz 2012 model Technisat Conax modüle teknik destek veriyor musunuz?

Saygılar,
    coldasice73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice73 -- 22 Mayıs 2012; 14:11:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben alıcıyım satıcı degıl..

Merhaba efpa,

"Technisat Marmara bölge bayi" Yukarıda vermiş olduğunuz ilan dan dolayı sordum.

Elinizdeki ürün de yani Technisat conax modülün ön etiketinde ,sağ üst kısımda "New 2012" diye mi yazmakta?

Saygılar,
    coldasice73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice73 -- 22 Mayıs 2012; 11:55:48 >

Daha önce yazışmıştık sizinle. Bir türlü fırsat bulup gelemedim modülü almaya. Ama artık kablolu yayın iyice çamurlaştı. O yüzden setbox'ı 2. televizyona takıp, 1. TV'de modül kullanmaya kesin karar verdim.

Bilgin var mı bilmiyorum ama conax modül için ek teledünya kartını, türksat bayiine gittiğimizde hemen alabiliyormuyuz? Bu kartın ilk alım ve sonradan aylık ek kart kullanım ödemeleri nedir?

Yardımcı olursan sevinirim. Hayırlı işler..

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

Merhaba üstat,

Daha önce yazışmıştık sizinle. Bir türlü fırsat bulup gelemedim modülü almaya. Ama artık kablolu yayın iyice çamurlaştı. O yüzden setbox'ı 2. televizyona takıp, 1. TV'de modül kullanmaya kesin karar verdim.

Bilgin var mı bilmiyorum ama conax modül için ek teledünya kartını, türksat bayiine gittiğimizde hemen alabiliyormuyuz? Bu kartın ilk alım ve sonradan aylık ek kart kullanım ödemeleri nedir?

Yardımcı olursan sevinirim. Hayırlı işler..

Merhaba,

2. abone kartını bazı bayilerden alabiliyorsunuz. Ama 2012 de 2. abone kartına 35 TL aktivasyon + en düşük paketi alirsaniz aylık 12,5 TL ekstradan bir ücret ödeyeceksiniz.

Saygılar,
    coldasice73

• Bunların Allahı var mıdır? Mevcut tesisata dokunmadan hiçbir ekstra olmadan 35 TL aktivasyon, hadi onu geçtim aylık 12,5 TL ek ödeme ? Ne desem bilmiyorum ki??

Neyse verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu koşullarda kabloluya devam

Edit: şimdi müşteri hizmetlerini aradım 2. üyelik için indirim var mı diye, 2012 1. ay itibariyle yok dedi. Daha öncesinde sanırım 2. üyelik yüzde 50 indirimliymiş.Ayıp yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 22 Mayıs 2012; 17:38:02 >

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Tv-anten/NEOTION/CONAX-MODUL-p-59957-c-000000.htm

Xbox Live: Kskasap1912
  • Merhaba arkadaşlar,

Teledünya yeni kanallar eklemiş:

.Değerli müşterilerimiz; Fox Crime HD, FX HD ve Fox Life kanalları artık Teledünya Üst Pakette. Bu muhteşem kanallar 1 Haziran'a kadar tanıtım amacıyla tüm müşterilerimiz tarafından izlenebilecektir. İyi seyirler dileriz.

Kanal Numaraları
    FX HD 10
    Fox Crime HD 11
    Fox Crime 19
    Fox Life 20

Saygılar,
    coldasice73

Orijinalden alıntı: kskasap

Arkadaşlar burada bahsedilen ürün darty de 79 lirada satışta bu ürün sizlerin bahsettiği ürünle aynımı yoksa farklımı.. Bilgilendirirseniz sevinirim..

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Tv-anten/NEOTION/CONAX-MODUL-p-59957-c-000000.htm

Bu ürün bugün ititbarıyla satıştamıdır ? Hangi mağzalarında bulunuyor nereden öğrenebiliriz?

Orijinalden alıntı: acand

quote:

Arkadaşlar burada bahsedilen ürün darty de 79 lirada satışta bu ürün sizlerin bahsettiği ürünle aynımı yoksa farklımı.. Bilgilendirirseniz sevinirim..

Bu ürün bugün ititbarıyla satıştamıdır ? Hangi mağzalarında bulunuyor nereden öğrenebiliriz?

internet sitesinde satışta.. mağazalarda varmı bilmiyorum..

Şaka gibi stokta kalmadı modül...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskasap -- 23 Mayıs 2012; 12:21:16 >

Xbox Live: Kskasap1912

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acand

quote:

internet sitesinde satışta.. mağazalarda varmı bilmiyorum..

Şaka gibi stokta kalmadı modül...

Merhaba,

Yakında hem mağazalarda hem internet üzerinden satışa başlayacaklar.

Saygılar,
    coldasice73

• darty fiyatı neden ucuz?
    hepsidvb.com fiyatını gözden geçirse..

darty fiyatı neden ucuz?
    hepsidvb.com fiyatını gözden geçirse..

Merhaba efpa,

Darty deki fiyat yanlış . Onların fiyattı düzeltmesi gerekiyor. Şu an orada uygunsa oradan alabilirsiniz.

Saygılar,
    coldasice73

1-) Görüntü kalitesi bakımından hd reciever sd reciverdan daha kaliteliymiş ve bizim bu led tv nin hakkını vermesi için bunu almamızı önerdiler. Şimdi ben modül alırsam hd receiverdaki görüntü kalitesini yakalar mıyım?

2-) Tvnin çıkışlarına baktım. Ama bu modülü tam olarak nereye takacağımızı anlamış değilim. Bu model tvde kullanan arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi?

3-) Modülü aldığımızı kabul edelim, teledünyaya geçtiğimizde sanırım yetkili kişiler kurmaya gelecek. Onların bakış açısı nasıl bu duruma ve sadece kart getirip takıp gidiyorlar mı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.