Şimdi Ara

DV6 Sarj olmuyor İsik yanmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklasik 2 senelik Notebook um HP DV6 2145ET dun aksama kadar sorunsuz calisirken dun evde tartisma sonucu birisi laptopun prizini cekti hizlica ve yere atti . ama sadece kablonun prize giren kismi hizlica cekildi . laptoba hic dokunulmadi .

    simdi sarji takiyorum ama lambasi yanmiyor . kablolari kontrol kalemi ile baktim hepsi calisiyor .

    acaba sorun neredendir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sadece fişi çektiğine eminmisin kabloyu salladıktan sonra leptopun şarj soketi zarar görmüş olabilir.Adaptör ışığı yanıyor mu?Adaptör ve kablolarda sorun yoksa dediğim gibidir.Dediğine göre şarj ışığı yanmıyor buda makineye elektrik gitmediğini gösterir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    Sadece fişi çektiğine eminmisin kabloyu salladıktan sonra leptopun şarj soketi zarar görmüş olabilir.Adaptör ışığı yanıyor mu?Adaptör ve kablolarda sorun yoksa dediğim gibidir.Dediğine göre şarj ışığı yanmıyor buda makineye elektrik gitmediğini gösterir.

    yok fisi cekerken laptopa dokunulmadi bile . adaptor uzerinde isik yok . sarj isigi yanmiyor dedigim notebook un girisinde yanmiyor . adaptor uzerinde isik yeri yok zaten.

    dedigim gibi adaptorde elektrik var ama neden durduk yere gitti ki bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fişi ani çektiği için prize takılı olduğu bölümde sıkıntı olabilir,adaptörle fiş atasında ek kablo olması gerekir onu bir yerden kablo bulup denesen anlarsın durumu eğer yine çalışmazsa adaptörden elektrik geçmiyordur adaptör alman gerekebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    Fişi ani çektiği için prize takılı olduğu bölümde sıkıntı olabilir,adaptörle fiş atasında ek kablo olması gerekir onu bir yerden kablo bulup denesen anlarsın durumu eğer yine çalışmazsa adaptörden elektrik geçmiyordur adaptör alman gerekebilir.

    hocam zaten az once siparis verdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.