arkadaslar dv6 3035et ayırttım bugun alıyorum ozellıklerı cok ıı geldı sıze bır sorun yasattımı bu urun yada bu kasaya sahıp baska ı urun
HP Pavilion DV6-3035ET WW041EA Core i5-540M 2.40GHz 4GB 320GB HD5650 15.6" Win 7 Pre. Akıntı desenli Argento - Mat Alüminyum HP Pavilion dv6-3035et Entertainment Notebook PC (WW041EA) - Spesifikasyonlar Sistem özellikleri Yüklü işletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium 64-bit işlemci Intel® Core i5-450M İşlemci 2,4 GHz, Düzey 3 önbellek 3 MB Yonga kümesi Intel® HM55 Bellek bellek 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB) Maksimum bellek 8 GB´a kadar DDR3 belleği destekler Bellek yuvaları Kullanıcı tarafından erişilebilir 2 bellek yuvası Bilgi Depolama Dahili sürücüler 320 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 7200 rpm Optik sürücüler SATA optik sürücü: Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±R/RW Grafik Monitör boyutu (diyagonal) 39,6 cm (15,6 inç) diyagonal Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 Grafik ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Grafik Kartı (değiştirilebilir), 1 GB DDR3 ayrılmış olan 3738 MB´ye kadar toplam grafik belleği Genişletme özellikleri Yuvalar Secure Digital (SD) kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için beşi bir arada tümleşik Dijital Ortam Okuyucusu Ortam aygıtları Web kamerası Tümleşik Dijital Mikrofonlu HP TrueVision Web Kamerası (VGA düşük ışık) Giriş aygıtları İşaret aygıtı Açma/kapama düğmeli dokunmatik HP clickpad Klavye Tam boyutlu ada tarzında arkadan aydınlatmalı klavye Bağlantı Noktaları 4 USB 2.0 (4. eSATA bağlantı noktasıyla paylaşılır), 1 HDMI konektörü, 1 eSATA , 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi İletişim Ağ arabirimi Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Kablosuz teknolojileri 802.11 b/g/n - Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi Boyutlar ve ağırlık Ürün ağırlığı 2,49 kg - Ağırlık yapılandırmaya bağlı olarak değişir Ürün boyutları (G x D x Y) 24,5 cm (U) x 37,8 cm (G) x 3,17 cm (min. Y) / 3,57 cm (maks. Y) Güç Güç kaynağı türü 90 W AC Güç Adaptörü Pil türü 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil Enerji verimliliği uygunluğu ENERGY STAR® onaylı konfigürasyon, uygun olduğunda/desteklendiğinde EPEAT® kayıtlı. Ülkeye göre kayıt durumu içinhttp://www.epeat.net adresine bakın Güvenlik yönetimi Güvenlik yönetimi Tümleşik parmak izi okuyucusu İçindekiler Garanti 2 yıllık, yalnızca serviste, parça ve işçilik Ürünle gelen yazılım Kurtarma bölümü (sistemi, uygulamaları ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil), Kurtarma bölümünü isteğe bağlı olarak yeniden ayırma, Kurtarma CD´si/DVD´si oluşturma aracı, Symantec™ Norton Internet Security™ 2010 (60 günlük güncelleme), Dizüstü Bilgisayar Yardım ve Destek HP MediaSmart Suite, HP QuickWeb, HP Setup, HP Advisor, HP Support Assistant, HP ProtectSmart, Cyberlink DVD Suite Windows Live™ Uygulamaları Saatler boyu ücretsiz oyun sağlayan HP Games Console, EasyBits Magic Desktop, Norton Online Backup (30 günlük deneme) Microsoft® Internet Explorer, Windows® Live Messenger, Adobe® Reader, Adobe® Flash Player Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü Ürün rengi Akıntı desenli Argento - Mat Alüminyum Garanti Süresi : 24 Ay
ozellıkler bunlar
güzel alet bayaha götürür seni dostum hayırlısı olsun
saol aldım kullanıorum cok ıyı ya:D
Oyunlarda ısı durumu ne seviyelerde,bende 2 aya bu modelden almayı planlıyorumda.Bilgi verirseniz memnun olurum...
Selam; mesajınız 2010 tarihli hala bu cihazı kullanıyor musunuz? Bana bu cihazın recovery cd leri gerekiyor, HP, Türkiye için bu hizmeti sunmuyor. Recovery cdlerini oluşturup gönderme ihtimaliniz varsa bağlantı kuralım. Şimdiden teşekkürler.