Şimdi Ara

dv5 1245et aşırı ısınma sorunu lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP Pavillion dv5 1245et laptopum aldığımdan beridir çok ısınıyor özellikle oyun oynarken aşırı bir sıcaklığa ulaşıyor
    Sıcaklık değerleri
    Günlük kullanım (internet, word...)
    CPU: 65 C
    CPU #1: 75 C
    CPU #2: 76 C
    GPU: 70 C

Oyun oynarken
    CPU: 87 C
    CPU #1: 94 C
    CPU #2: 96 C
    GPU: 93 C

Bios versiyonu güncelledim farketmedi aldığımdan beridir aynı teknik servise göndericem en sonunda zaten USB girişlerinin 2 taneside çalışmıyor, temmuz 2009'da aldım bilgisi olanlar yardım ederse çok memnun olurum.
    -Notebook soğutucusu alıcam yakında işe yararmı.
    -Herkes aynı sorunları yaşıyormu. Bildiğim kadarıyla dv5 serisinde herkes benzer sorunlar yaşıyormuş.
    Şimdiden Teşekkürler.
    İyi Forumlar.

• Hiç durma direk garantiye yolla.. Isınmaya pek bir çare bulamıyorlar diye biliyorum ama yolla en azından..
  • oyunu bilmiyorum ama normal kullanımdaki degerler oldukca yüksek. bende 1390et var sıcakligin seninkiyle aynı olmasıyla lazım normalde ama benim cekirdekler 50 iken senin 75 tamam pavilionlar ısınıyor ama bu kadar da degil. üstteki arkadasin dedigi gibi bence gönder garantiye hemen.

edit: yapamazlarsa üst modeli verirler yada para iadesi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Ağustos 2010; 20:42:27 >
  • st bendede pavilion 1270st var açıldığında 60 falan oyundayken 90 anı geçiyor amd işlemci olmasından dolayı bayaha ısınıyor yeni i3-i5 işlemciler çok iyi ısınma konusunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.