Şimdi Ara

Düzlem Ayna ilgili Soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düzlem ayna konusunu anladım ama bu hız olayını anlıyamadım ? Açıklıyarak bi zahmet bu soruyu cözebilirmisiniz ?

Aynayı durdurup cismi hareket ettirip sonra cismi durdurup aynımı hareket ettircektik ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 19 Ekim 2010; 20:42:05 >

• -5v buluyorum ya

doğru yazdığından emin misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZnZgr -- 19 Ekim 2010; 21:59:01 >
  • Evet anlatırsanız sevinirim.
  • Ben de -5V buluyorum , şıklar böyle mi? -4V aynadan sola doğru var , -V de cisimden sola doğru var. Sola doğru 5V yani -5V zaten toplayınca.
  • Şıklar doğru.Soru belki yanlış olabilir.-4V -5V leri nasıl buluyorsunuz neyle neyi topluyorsunuz ? Düzlem aynadan anlamadığım tek bölüm bu hız bölümü
  • ya arkadaşalr k cismine göre diyor dikkat edersek.görüntünün hızı -5v okey ama K ya göre -5-(+1) den -6 v gelir.

bu sorular çoğunlukla böyle soruluyor çok hata yapılsın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 20 Ekim 2010; 21:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

ya arkadaşalr k cismine göre diyor dikkat edersek.görüntünün hızı -5v okey ama K ya göre -5-(+1) den -6 v gelir.

bu sorular çoğunlukla böyle soruluyor çok hata yapılsın diye.

Evet hoca anlattı -6V cıkıyor.

Ayna diğer tarafa 2 V olsaydı, gölge 4-1=3V mi olurdu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @linksiz ,3V ama K ya göre derse 2V olur.

K'ya göre kısmını atladık biz. Şıklara keşke -5V koysalardı o zaman daha güzel soru olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-815DA1408 -- 21 Ekim 2010; 19:16:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.