Şimdi Ara

Düzgün ADC Arıyorum [Ranked İçin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaz tatilinin bitmesine fazla bir şey kalmadı.Yani son 2 hafta falan.Ben Platin 2 bir support oyuncusuyum.Şu iki hafta içerisinde diamond olmayı planlıyorum.Ancak main support olduğu için, kötü giden oyunları kazanmak epey zor oluyor.Bu yüzden şu 2 haftalık süre içerisinde sürekli beraber ranked atabileceğim bir adc oyuncusu arıyorum.Ancak aradığım adc oyuncusu gerçekten adc oyuncusu olmalı.Yani oyunlarda mecbur kalmadıkça adc oynamamış,elo boost olmayan,gizli elosu yerlerde, wl eksilerde olmayan birisi olmalı ki oyunlar hem onun için hemde benim için işkence haline dönüşmesin. Tabii ki kötü giden oyunlar olacaktır, herkes her oyun iyi oynayamaz ama genel olarak rolüne hakim bir arkadaş arıyorum.Yaşı vs. önemli değil.İyi oynaması ve düzgün karakterli olması yeterli.

*Konuyu editlemeden önce diamond 3-4 üstü demiştim. Bunun sebebi ise bana bir şeyler öğretebileceğini ve seri yükselebileceğimizi düşünmemdi.

*ADC Şampiyonlarını iyi oynayabilen ama maini adc olmayan birisi de bana yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

* Durumu daha düzgün bir şekilde anlatabilmek için konuyu editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 29 Ağustos 2014; 13:09:25 >

• 4DanceR ekle bugün oyuna gireceğim deneyelim seninle dostm elmas 3 den üştüm şimdi geri çıkmak üzereyim tabi seninde aklına yatarsa
  • normal game deneyebiliriz aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: coklazımdı

normal game deneyebiliriz aslında

nick ne
  • Haha beni sevmezsin belki ama duom olmadigi icin ranked atmiyorum istersen ekle ama anlasirsak kasariz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Haha beni sevmezsin belki ama duom olmadigi icin ranked atmiyorum istersen ekle ama anlasirsak kasariz

sen kimsin
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    delivery man ekledim giriyoz şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coklazımdı

delivery man ekledim giriyoz şuan

tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

quote:

Haha beni sevmezsin belki ama duom olmadigi icin ranked atmiyorum istersen ekle ama anlasirsak kasariz

sen kimsin

Diamond 5 oldugum icin dedim hani 4 ariyodun ya

• addccccccccccccccc maiiiiiiiiiiiiin saaaaaaaaaaaaalllllllll taşıcmmmmmmmmmmmmm
  • quote:

quote:

quote:

sen kimsin

1-2 küme çok fark etmez ama dia 5 olanlar da genellikle bi boş tavırlar oluyo yükselme çabası olmayan tipler oluyo çoğu ya da malum olaydan oluyolar o yüzden dedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen kimsin

1-2 küme çok fark etmez ama dia 5 olanlar da genellikle bi boş tavırlar oluyo yükselme çabası olmayan tipler oluyo çoğu ya da malum olaydan oluyolar o yüzden dedim

Boost degilim

Mac spamlamadim duom dia olunca birakti oyunu bende soloq kasip gereksiz lose almak istemiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen kimsin

Boost degilim

Mac spamlamadim duom dia olunca birakti oyunu bende soloq kasip gereksiz lose almak istemiyorum

eqle osmn

• Mainim adc değil fakat üstün seviyede draven ve lucian oynayabiliyorum eğer istersen müsait olunca oynayabiliriz . Nick : KheanJaii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.