Şimdi Ara

Düz tabanı askere alıyolarmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
23.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım seni geri hizmete verirler. başta mutfak.
  • Düz taban nasıl oluyor herkesin ki düz değil mi zaten?
  • iyi akşamlar konuyu hortlattım ama bende de düz taban var, yürümekten sıkıntı yok ama uzun süre ve dengeli koşamıyorum, kısa sürede yorulup kalıyorum, ayakta uzun süre kalınca sağlam ağrı yapmaya başlıyor. askere alınacağım büyük ihtimal ilk yoklamada hastaneye göndermediler. sadece forma düz tabanlıkla ilgili kod gibi bir şey yazdılar. yazan (rütbesini bilmiyorum) askere teslim olduğunda söyle muayene etsinler duruma göre geri hizmet çıkar diye geçiştirdi ama içime kurt düştü, eğitimde özellikle koşuda nasıl yaparım emin değilim. sizin askerliğiniz nasıl oldu anlatabilir misiniz ?
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim daha kafadan 4-5 yıl var askerlik için. Üniversite bitti ama dikey geçiş ile devlet sağolsun (!) kafadan 4 yıl okuyacağım gibi.

Aynı durumda olan varsa bende merak ediyorum açıkçası bu olayı.
  • Alıyorlar fakat ağır iş yaptırmıyorlar.
  • beynim yandı
  • Komando bile yaparlar Bura türkiye kasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulunmayan -- 6 Kasım 2014; 23:05:55 >
  • Şöyle diyeyim, yıllar önce askeri liseye düz tabansın dediler almadılar, zaten ilk orda öğrendim düz taban olduğumu. Eğer üniversite bitince askere alırlarsa yakarım vallaha
  • benim teyze oğlu da düz taban topuklar dışarı fırlamış tabanlar dümdüz askeri hastaneye sevk ettiler raporuna komando olamaz askerliğe elverişlidir yazmışlar.
  • 20 yasındayım okudugum için ertelettim askerligi benim sag ayagım içe basıyor bide düz tabanım askere alınırmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Diyen adam doktorsa bize söz düşmez

Uzun zamandır bu yozlaşmış bu forumda bu kadar mantıklı yorum görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkrap

Şöyle diyeyim, yıllar önce askeri liseye düz tabansın dediler almadılar, zaten ilk orda öğrendim düz taban olduğumu. Eğer üniversite bitince askere alırlarsa yakarım vallaha

En sinir bozucu olan o ıvır zıvır bir ton hastalığımız var diye askerliğe,polisliğe girmiyoruz. Eğer buna rağmen gel sen yaparsın bedavaya turp gibisin derlerse başlarım böyle işe diyesi geliyor insanın bakalım.
  • Düz taban ım ama hiç yorulma ağrıma olmuyor hava lisesine gidebilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkaride askerlik yapmış olarak söylüyorum. önünü görmeyen adamı bile almışlar hatta huduta yollamışlardı
  • Düz taban diye bir şey yok artık. Askerde çok düz taban vardı.
  • komando olamaz ibareli rapor alip, ic guvenlige giden komandolara sahit oluyorum. mantik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi Tür Düztabanlıklar Asker Olmaya Engeldir?

- Yürüyüş şeklini eşkal gösterecek şekilde bozan ve ayağın yere teması halinde çekilmekte olan ön ve arka grafilerinde deformasyon, topuk kemiği yüksekliğiniz ve açılanma açısı eğer 10 dereceden az ise askeriyeye alınmazsınız aynı zamanda karakterize flask ve spastik düztabanlık durumun varsa yine askeriyeye alınmazsınız.
    - Yürüyüşünüzü dışarıdan bakıldığında ciddi anlamda bozan çukur tabanlık sorununuz varsa askeriyeye alınmazsınız.
    - Dışarıdan bakıldığında yürüyüşü bozan ayağın pençe tiplemesinde tip bozukluğu bulunuyorsa askeriyeye alınmazsınız.
    - Ayak bilek ekleminizin normal halinden 10 derece fazla düşüklüğü varsa ve 10 dereceden fazla bükülme eylemi yapamayan sabitlenmiş şekil bozukluğunuz varsa askeriyeye alınmazsınız.
    - Ayağınızı rahat hareket ettirmenize engel olacak kemik, kas ve kiriş hastalığınız bulunuyorsa askeriyeye alınmazsınız.
    - Bir ayağınızın öteki ayağınıza oranlaması yapıldığında 3-6 cm küçük veya büyük olması halinde askeriyeye alınmazsınız.
    - Ayağınızın birinin bile işlev bakımından yok hükmünde bulunması durumunda askeriyeye alınmazsınız.

kaynak: Düztabanlar Askerlik Yapabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musluk727 -- 20 Aralık 2016; 12:26:23 >

• son durum ne askerliğini yaptın mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.