Şimdi Ara

Düz taban ameliyatı olacağım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
41.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cholo

Hepsini halledeceğim hocam. Sınavcıyım şu lysyi atlatayım güncelleyeceğim en geç temmuzda
    Son durumunuz nasıl 2. Ayağınızıda ameliyat yaptırdınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan iyisinizdir inşallah ameliyat izi tamamen geçti mi yada geçiyor mu? Şuanda nasılsınız hala ameliyatı tavsiye eder misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Knk ben 16 yasima gircem bu pandemiden dolayi yapmiyirlar pandemi bitrr bitmez yapacak yasakların kalkmasında yeterli , bende senin gibi çok ağrı çektim salak insanlar alay etti topal misin diye hemagrım bitecek hem estetik olarak düzelecek merak ettiğin bisi var anestezi nasıl yani ne hissettin ve uyandıktan sonra acı vb şeyler oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyat olanlar geri donus saglayabilir mi Allah rizasi icin

• Bende düz tabanım daha önceden doktora gittim ve ameliyat edelim dediler ama ben ameliyat olmadım ve üniversiteye başladım son senem kaldı ve yaptığım araştırmalar sonucundan askerlikten elverişsiz raporunu aldıktan sonra ameliyat alma kararı aldım ve bugün ortopedi doktoruna gidip Kalkaneal yükseklik ölçüsü değerlendirmesi almak istiyorum dedim (sol ayağım 9) (sağ ayağım 13) hesaplandı ve mevzuatta 9-10 arası yükseklikte olanlar askerliğe elverişssiz raporu alabiliyor. Yani kısacası ben okulu bitirip askeri muayeneden elverişsiz raporunu aldıktan sonra ameliyat olucam normalde 1.72cm boyum var ama düz tabanlık olmasaydı sanırım 1.75 cm olurdu ayrıca şansa bırakmak gibi bir niyetim yok, tez vakitte ameliyat olucam ama raporu aldıktan sonra. bu rötgenler 28/08/2024 tarihinde çekildi ve kalkaneal yükseklik ölçüsü hesaplandı ve sonuclara göre elverişsiz raporu alacağım.

Düz taban ameliyatı olacağım

Düz taban ameliyatı olacağım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.