Şimdi Ara

Düz sistemde tüpten çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç genelde sorunsuz çalışıyor tupteyken ama bazen sorun çıkıyor bende benzin ile çalıştırıyorum fakat sıralı sistemde olduğu gibi düz sistemde de zarar verir mi araca

2.sorum da siraliya geçme olayı çok pahalıya mi mal olur

3. Soruda arabanın sesinde normalde süper ama tipte bi düdük ten daha bas bi ses geliyor motor sesi yerine sorun varmıdır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darXelcan

Araç genelde sorunsuz çalışıyor tupteyken ama bazen sorun çıkıyor bende benzin ile çalıştırıyorum fakat sıralı sistemde olduğu gibi düz sistemde de zarar verir mi araca

3. Soruda arabanın sesinde normalde süper ama tipte bi düdük ten daha bas bi ses geliyor motor sesi yerine sorun varmıdır acaba

soru 1. aracınızın markası nedır acaba :) ona göre yorum yapsak daha ıyı olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

Araç genelde sorunsuz çalışıyor tupteyken ama bazen sorun çıkıyor bende benzin ile çalıştırıyorum fakat sıralı sistemde olduğu gibi düz sistemde de zarar verir mi araca

soru 1. aracınızın markası nedır acaba :) ona göre yorum yapsak daha ıyı olur sanırım.

Araç 131 bildiğimiz şu sıralı olayı zaten araba tipine göre oluyormuş ondan olmaz sanırım ama her seferinde motorun ısınana kadar benzinden çalıştırayim mi yani normalde 0benzinle gezerim yazın kışında arabayı çalıştırıp geçerdim hep

• darXelcan kullanıcısına yanıt
    murat 131 mı
  • quote:

murat 131 mı

evet xD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

murat 131 mı

evet xD

bu araca sıralı sıstem olmaz. onun dışında ıyı bır servıste yakıt ayarı verırsenız aracınız sabah akşam tek marşla sorunsuz çalışır. tabı süpap ayarları avans ayarları ateşleme sıstemı ıyı olması şartıyşla
  • quote:

quote:

quote:

murat 131 mı

evet xD

bu araca sıralı sıstem olmaz. onun dışında ıyı bır servıste yakıt ayarı verırsenız aracınız sabah akşam tek marşla sorunsuz çalışır. tabı süpap ayarları avans ayarları ateşleme sıstemı ıyı olması şartıyşla

eyvallah ta hocam şimdi ben benzinde calistirayim mi diyorum hani siralida adam ısınana kadar benzinde tutuyor hani maddi olarak külfeti yok gerçekten arana zarar görmesin maksat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

murat 131 mı

evet xD

eyvallah ta hocam şimdi ben benzinde calistirayim mi diyorum hani siralida adam ısınana kadar benzinde tutuyor hani maddi olarak külfeti yok gerçekten arana zarar görmesin maksat

haftada 1,2 saat benzınde çalıştırmanız yeterlı. ılla sabah benzınde çalışması gerekmez. tabı akşamdan benzın yapıp sabah çalıştırırsanızda olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.