arkadaşlar 256mb ram var masaüstü pc m de. ona yükledim oynu 20snye de giriyor eskiden 5dk idi. laptoptaki kadar hızlandı ty k2
quote:Orjinalden alıntı: delicioustr 2 gün geçti bunu yükledikten sonra pc reset atmaya başladı otomatik bu sorunu olan varmı aranızda Bende Sorun Yok Sorunu Olan Yazardı
paylaşım için teşekkürler quote:Orjinalden alıntı: Cenk Bununla ilgili sorun yaşayan çok arkadaş vardı. Geçici olarak üstte kalsın. bu konunun üst konu olması cok ıyı olmus bu sorun bendede wardı ve üst konu olması sayesınde topıgı yeni fark ettım..teşekkürler
bu k2 resmi sitesindede wardı anlatılanları 1 e bir yaparsanız hiç bir sorun yaşamıosunuz ayrıca oyuna çok kısa surede baglanıyor reset geldikten sonra çok işe yarıor^^ bedne hiçbir sorun yok
quote:Orjinalden alıntı: mevsall__ az önce indirdim ve sonucu biri bana yardım etsinn kardeş oyunu yüklerken film izleyim msn e bakarsan yüklemede sorun verebilr bunun için ilk 2 oyuna girişinde hiç bişi yapma!
quote:Orjinalden alıntı: mevsall__ az önce indirdim ve sonucu biri bana yardım etsinn serveri 1505 e getir tekrar yuklesın 1516 ya kadar duzelecekdır
arkadaşlar onun için knight klasörünün içinde ki options dan kaynaklanıyor onu bi internet cafeden yada arkadaşınızdan isteyerek çözebilirsiniz