Şimdi Ara

Duygusallıktan kurtulma yollları ve zor durumlarla başa çıkabilme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan nasıl kurtulabilirim ?, ciddi birşey olursa falan gücüm kalmıyor, konuşamıyorum yada gözlerim doluyor, geceleri uyuyamıyorum , vs bu gibi şeyler var . Bunu nasıl aşabilirim bu genelde duygusal olunca oluyor ama sinirlendiğim zamanlardada olduğu oluyor

• pu
  • mermiye kafa atman lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş ile duygusallığı ayırmazsan, kısa vadede duygusal zekan seni uyutur, mantıksal zekan uyanınca pişman olursun

Asla duygularına göre yaşama kardeş, yoksa hata yaptığını anlarsın geç olunca..

*Howard Gardner - Çoklu zeka teoremi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı olarak hareket edebilsen bu konuyu açmak gibi derdin olmazdı ama şöyle düşün duygusal davrandığında ne kaybediyorsun ne kazanıyorsun olması gerekeni yap gerekiyorsa acımasız bencil biri ol doğru olanı yap.Bu herhangi bir konu olabilir bir arkadaşın olsa ne olur olmasa ne olur böyle düşün.Benim bir arkadaşım vardı çok gevşekti tabiri caizse iyi niyetimi sürekli suistimal etti.En sonunda basit bir nedenden ilişkimi kestim.Olay şu ki pişmanlık duymuyorum daha mutluyum ama gidip barışadabilirim ama ne faydası var bana laf olsun diye arkadaş.Duygusal davranmanın sana bir faydası yok yani ne düşünüyorsan aynen onu söyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.