Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 25 Şubat 2025; 3:28:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fotoraf mesaj uyumu desem az mı gelir
  • Aynen

• çünkü biz insanız .daha az önce ağladım .ve psikolojik olarak rahatladım .ama neden ağladığımı hala bilmiyorum .
  • Duygu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

çünkü biz insanız .daha az önce ağladım .ve psikolojik olarak rahatladım .ama neden ağladığımı hala bilmiyorum .

Ağlamak ve üzülmek de mantıksız. Üzülmek sana hiçbir şey kazandırmaz.

• asıl duygularını kullanmamak saçmalıktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda atalay bir sen 2 hem mesajlarınız saçma hem konularınız , ne zaman sizin bi mesajınızı görsem konuda o konu kapanıyo ayrıca çok bilmiş bilmiş konuşuyon
  • tamam sana saçma geliyorsa hadi herkes robot gibi olsun sadece mantık işlesin. adama mantıksız geliyor abi olmaz öyle şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullpusat

asıl duygularını kullanmamak saçmalıktır

+1

insanı insan yapan durumlardan biridir duygular. Duygusuz insan esiri olmuştur her bi şeyin

• quote:

Neden?

@Sosyalgenç

Bence sen sırf ateist olduğumuz için kıl oluyorsun bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

Duygu nedir?

Eski sevgilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

forumda atalay bir sen 2 hem mesajlarınız saçma hem konularınız , ne zaman sizin bi mesajınızı görsem konuda o konu kapanıyo ayrıca çok bilmiş bilmiş konuşuyon

+99798798798797987987987987987987987879879879879875465416516516151645616545165
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

quote:

+1

insanı insan yapan durumlardan biridir duygular. Duygusuz insan esiri olmuştur her bi şeyin

Aksine duygular hayvansı özelliklerdir. Duygular insanı insan yapan belirleyici özellik değil, insanın hayvan olduğunu gösteren şeylerden biridir. İnsanın belirleyici özelliklerinden biri hepsinin olmasa da bazılarının mantığını kullanmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Neden?

@Sosyalgenç

işten bu yüzden iticisin insaları tanımadan hemen yargını koyuyorsun, benim mesajımda öyle bir kelime varmı yada daha önceki mesajlarımda , forumdada kaç kişi var sizin gibi hangisine demişim sen böylesin seni sevmiyom , mesajlarınız çok ukala yani siz yapınca doğru biz yapınca yanlış mış gibi davranıyorsunuz sevmemenin nedeni bu , konu açmışsın diyorsunki duygularını kullanan insan saçmalık sen böyle davranırsan bizden ne bekliyorsun ve sende bi önyargı oluşmuş biri bişey diyince hemen biz ateistik işte saygınız yok gibi küçük bahanelere kaçıyorsun

• quote:

quote:

quote:

Neden?

@Sosyalgenç

işten bu yüzden iticisin insaları tanımadan hemen yargını koyuyorsun, benim mesajımda öyle bir kelime varmı yada daha önceki mesajlarımda , forumdada kaç kişi var sizin gibi hangisine demişim sen böylesin seni sevmiyom , mesajlarınız çok ukala yani siz yapınca doğru biz yapınca yanlış mış gibi davranıyorsunuz sevmemenin nedeni bu , konu açmışsın diyorsunki duygularını kullanan insan saçmalık sen böyle davranırsan bizden ne bekliyorsun ve sende bi önyargı oluşmuş biri bişey diyince hemen biz ateistik işte saygınız yok gibi küçük bahanelere kaçıyorsun

Yargı koymadım, bence dedim. İşte duygularını değil de mantığını kullansan bunu anlardın. Ama direk büyük bir kinle saldırdın.

• quote:

Ben anlayamıyorum insanlar neden duygularını kullanmaya bu kadar meraklı? Hayır duyguları kullanmanın bir mantıklı yanı olsa tamam diyeceğim ama o da yok. Mantıklarıyla doğru düzgün şeyler yapmaktansa duygularıyla saçma sapan şeyler yapıyor çoğu insan.
    Cevap sorunun içinde gizli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

@Sosyalgenç

Yargı koymadım, bence dedim. İşte duygularını değil de mantığını kullansan bunu anlardın. Ama direk büyük bir kinle saldırdın.

duygularımı kullasam daha farklı şeyler yazardım , yazıma bakarsan mantıki bir açıklama olduğunu görürsün , ayrıca kimin duygularla davrandığı mesajlardan belli oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

quote:

+1

Aksine duygular hayvansı özelliklerdir. Duygular insanı insan yapan belirleyici özellik değil, insanın hayvan olduğunu gösteren şeylerden biridir. İnsanın belirleyici özelliklerinden biri hepsinin olmasa da bazılarının mantığını kullanmasıdır.

Tartısmayacagım senle cunku bı baskasının dusuncesıne saygı duymadıgın actıgın konuyla ortusmus.

Odun gibi yaşamaya devam et

• İnsanı insan olmakla suçlamak gibi bir şey bu.İçgüdüsel davranışlar da duygulara bağlıdır.Ama tabi mantığın olduğu yerde canının istediği gibi davranamazsın.Sonuçta sana zarar verebilecek şeyi ancak o şekilde anlıyorsun.

Bir de duyguları kullanmaktan kastını biraz açıkla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.