Şimdi Ara

Duygularımı Nasıl Yok Edebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Crag Drag

Dexter izledin sanırım. Duygular erken yaşta kazanılmaya başlar. Diziyi izliyorsan dediklerimi anlamışsındır. Kısaca kurtulamazsın.

İzlemedim ama biraz anladım sanırım.Alışkanlıkların terkinin zor olduğunu kastediyor olabilirsin.
  • 15 ay askerlik yaparak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

quote:

Orijinalden alıntı: Crag Drag

Dexter izledin sanırım. Duygular erken yaşta kazanılmaya başlar. Diziyi izliyorsan dediklerimi anlamışsındır. Kısaca kurtulamazsın.

İzlemedim ama biraz anladım sanırım.Alışkanlıkların terkinin zor olduğunu kastediyor olabilirsin.

Albert Fish adlı seri katili araştırabilirsin örnek için. Küçüklükte yaşadığın kötü olayların yaşamında zihinsel bir etki bırakıyor. Bazı olayları hatırlamasan bile onlar kafanın içine yerleşmiştir. Bunlar korku veya acıma gibi duyguları yok eder. Diziyi izlemeni tavsiye ederim.

• hiçbir amacın, ki dünyevi bir amaç belli ki, içinde hiçbir incelik-sanatsallık-zariflik(artık ne derseniz deyin) içermeyen tamamiyle mekanik bir amaç olması da cabası, böyle bir amacın duygulardan-duyguların sana sunduklarından-sunabileceklerinden daha önemli olmadığını düşünüyorum ve sana bu kadar önemli-değerli gelen amacını çok merak ediyorum.

şimdi buraya yazarsan o amacı değeri azalacak belki de, yazmaman daha doğru olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

10 yılım oyle senin istediğin şekilde geçti

sonra bi anda biri için değişti

sonra bok oldu, sulandı

şimdi beynim eridi

kulaklarımdan aktı gitti

anlıcaan ya hepsinden kurtul, hiç geri o duyguları hissetmek için uğraşma

ya da hiç kurtulma

duygular sorumluluk getirir, zayıf noktadır.

duygusuz insana insan demeyen de vardır

ama duygusuz insan amaca yöneliktir

hedefi sorunsuz yok eder

zayıf noktası olmayan insan

heryerde başarılıdır

ama hiçbir duygusu olmayan insan da ot gibi olabilir

ot gibi olmamak için

orduya katılmak en mantıklısı

ailemi silen biri olarak

bence en iyisini yapmışım

Demek istediğini anladım sanırım.Başarabilirsin fakat hissedemezsin o tutkuyu.Başarmak istiyorum.

• Seni intihara sürükler. Unut bence duygularınla oynama. Ama kötü olanları yok etmek istiyorsan epey uğraşman gerekir bende bilmiyorum henüz nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 11 Şubat 2015; 1:35:20 >
  • Vampir günlükleri mi izledin ? Her yabancı dizide var sanırım bu olay sayfaya bak hepsinden var

• quote:

Orijinalden alıntı: Someone of God

hiçbir amacın, ki dünyevi bir amaç belli ki, içinde hiçbir incelik-sanatsallık-zariflik(artık ne derseniz deyin) içermeyen tamamiyle mekanik bir amaç olması da cabası, böyle bir amacın duygulardan-duyguların sana sunduklarından-sunabileceklerinden daha önemli olmadığını düşünüyorum ve sana bu kadar önemli-değerli gelen amacını çok merak ediyorum.

şimdi buraya yazarsan o amacı değeri azalacak belki de, yazmaman daha doğru olabilir

Gerçekten zekisin.
  • İnan bana duygusuz olmayı istemezsin çünkü hepsi gider iyileri de kötüleri de. Hatta iyileri gider kötüleri kalabilir o zaman iyice fena
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.