Şimdi Ara

DUYGULAR NASIL KÖRELTİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşırı derecede ayran gönüllüyüm.Platonik seviyorum hep nasıl engellerim bunu kimseyi sevmemek.Başarılabilir mi ? Aşırı dikkatimi dağıtıyor.Hiç bir şeye konsantre olamıyorum.Sanki kalbimin içinde bir şey varda dışarı çıkmak istiyormuş gibi çekip çıkartasım var ama olmuyor.Ve artık bundan bıktım usandım psikoloji falan okuyan var mıdır forumda ?

• Tavsiye istersen kendimden ornek veriyim su an icin hicbir duygum yok gozumun onunde sevdigim insa lari kesseler gozumden yas gelmez ama intihara meilliyim yagrin burgun yokum
    Duygu iyidir iyi benim gibi olursan bir sure sonra piskolojik acilar sana zevk vermeye baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok seversin, 2 yıl ilişkiniz olur sonra zevk vermiyor diye bırakır seni. O zaman duygusuz olursun bir daha hiçbir kızı sevmeyeceğine yemin edersin koyar geçersin ama sevmessin.
  • Açıkçası bir ara Duel Masters diye bir çizgi film vardı orada Mimi diye bir kız vardı ciddi ciddi aşık olmuştum gece rüyalarıma giriyordu falan. Sonradan unuttum onu ve reel bir insana ilgi duymaya başladım. Bunu hala unutamadım tavsiye etmiyorum.

Edit : La google a yazdım harbi sancılı bir ergenlik geçirmişim bu nedir abi ya

DUYGULAR NASIL KÖRELTİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 28 Kasım 2013; 23:24:47 >

• Kaybettikçe duyguların senden bir bir gidiyor.
  • Ben de çok duygusuzum son bir kaç yıldır. Tavsiye etmem. Acıların gittiği gibi yanında mutluluklar da gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

Tavsiye istersen kendimden ornek veriyim su an icin hicbir duygum yok gozumun onunde sevdigim insa lari kesseler gozumden yas gelmez ama intihara meilliyim yagrin burgun yokum
    Duygu iyidir iyi benim gibi olursan bir sure sonra piskolojik acilar sana zevk vermeye baslar

nasıl yapabilirim aynısını ? benim için önemli bir şey bu hayatımın en önemli kısmını yaşıyorum ve geleceğimi belirleyecek kafamı kurcalayacak , konsantrasyonumu bozacak saçma sapan duygulara ihtiyacım yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

Orijinalden alıntı: loses

Tavsiye istersen kendimden ornek veriyim su an icin hicbir duygum yok gozumun onunde sevdigim insa lari kesseler gozumden yas gelmez ama intihara meilliyim yagrin burgun yokum

nasıl yapabilirim aynısını ? benim için önemli bir şey bu hayatımın en önemli kısmını yaşıyorum ve geleceğimi belirleyecek kafamı kurcalayacak , konsantrasyonumu bozacak saçma sapan duygulara ihtiyacım yok.

Sevdigin insanlaro hayatindan tek seferde suluk cikartirmis gibi kaziman gerek foto vs hatirlatacak hicbirsey olmamasi gerek bundan sonra 1 aya kalmaz boylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

Çok seversin, 2 yıl ilişkiniz olur sonra zevk vermiyor diye bırakır seni. O zaman duygusuz olursun bir daha hiçbir kızı sevmeyeceğine yemin edersin koyar geçersin ama sevmessin.

Buna benzer birşey yazıcaktım bende. Bir kızı çok seversin ama belli bir süreden sonra onu gözünde çok büyüttüğünü farkedersin, ve onun için çok şeyi göze almışsındır yapmışsındır sonra sana Benim için ne yaptın sanki dediği an tüm duygularını kaybedersin. Tüm yaptıklarının bir hiç olduğunu ve benim gibi 5 yılının boşa gittiğini anlarsın. İşte o zaman duygusuz acımasız bir insan olursun. Gözümün önünde onu öldürseler kılımı kıpırdatmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.