Kendisinin Twitter hesabına bakıldığı zaman, Bakan Selçuk her gün birilerini, bir şeyleri anmış. Malcolm X'e kadar her alandan herkesi ve her şeyi anmış! Bir kişi hariç. O da, oturduğu koltuğun en değerli, en efsane ismi, değerli öğretmen Hasan Âli Yücel!
Vah vah vah.
atatürkü andığı yok herifin hasanı mı anacak bir de.
bu adam balon çıktı zaten...
quote:
Orijinalden alıntı: We Will Dominate
atatürkü andığı yok herifin hasanı mı anacak bir de.
Birçok kez Atatürk'ü andı. Birçok yerde de Atatürk örneği veriyor. Hasan da kim ayrıca? Askerlik arkadaşınız mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA
Birçok kez Atatürk'ü andı. Birçok yerde de Atatürk örneği veriyor. Hasan da kim ayrıca? Askerlik arkadaşınız mı?
Alıntıları Göster
twitterda göremiyorum ben andığı atatürkü? laf olsun diye sahnelerde zaten anmak zorunda ancak şahsi hesabında atatürkü andığı tek bir güne denk gelmedim.
çok enterasan bir tipsin bu arada. eklemeyi unutmuşuz ali yücel'i ne farketti anlamıyorum. çok kasıntısın, her konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: We Will Dominate
twitterda göremiyorum ben andığı atatürkü? laf olsun diye sahnelerde zaten anmak zorunda ancak şahsi hesabında atatürkü andığı tek bir güne denk gelmedim.
çok enterasan bir tipsin bu arada. eklemeyi unutmuşuz ali yücel'i ne farketti anlamıyorum. çok kasıntısın, her konuda.
Alıntıları Göster
Bakan değilken:
Son 10 Kasım:
Uğraşmamak için direkt 10 Kasım tarihlerine baktım. Daha fazlası da var. Olumsuz anlamda eleştirmek için açtığım konuda zorla adamı savunduracaksınız bana.
Kasıntı, enteresan falan da değilim. Biraz sözlerinize, üslubunuza dikkat edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA
Bakan değilken:
Son 10 Kasım:
Uğraşmamak için direkt 10 Kasım tarihlerine baktım. Daha fazlası da var. Olumsuz anlamda eleştirmek için açtığım konuda zorla adamı savunduracaksınız bana.
Kasıntı, enteresan falan da değilim. Biraz sözlerinize, üslubunuza dikkat edin.
Alıntıları Göster
evet ben farkedememişim. onca twitin arasında. karıştırmış olmalıyım.