Şimdi Ara

duvara sürttüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah allah ne insanlar var yahu adama acil hastaneye ulasmamız lazımdı diyorum hala bana o gerizekalı herifi savunuyor.Aferin kardesim sen git garaj cıkıslarına koy bir de kafa göz girecekmis bir gün yamulturlar anlarsın kafa gözü.
    Allahım yaratıyorsun bari takip et
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orjinalden alıntı: KalsiyumKarbonat

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cbkbjk

geçmiş olsun öncelikle ama aceleye ne gerek vardı yani.bence boyasız geçmez gibi duruo.

sagol hastaneye acil gitmem gerekiyordu acelem bundandı
    aceleme ragmen 3-4 dk garaj cıkısına araba koyan yaratıgı bekledim ama gelmedi sinirden arka silecegini cektim biraz ama kopmadı
    80 küsür model toros geri döndügümde gitmisti zaten
    simdi keske bir daha görsemde sinirimi cıkarsam dallamadan

@AuToBaN
    pas olamaz zaten fiber tampon
    pasta cila cogunlugu halleder ama sıyırıklar var iste biraz onlarada rötus artık

yoksa bu kadar sey icin koca tamponu boyayacak halleri yok değil mi?
    ön kaputta bir kac taş izi var rotus atılırken onlarda arada kaynamıs olur bu vesileyle

yaptığın yanlış bi kere adamın otosunu küçümsemeye hakkın yok 80 küsür toros muş neyani bende geleyim passat la senin araca vurayım daha lüks diyeyim ikincisi yanlış park etmiş olabilir bu senin aracın sileceğini koparma hakkı vermez o aracın sahibi ben olsam ve seni sileceğimle oynarken görsem pek hoş şeyler olmazdı saınırm

ben hastam varken ve hastaneye yetisme telası icindeyken yaratıgın biri garaj cıkısına araba koyup beni engelliyorsa daha beterinide yapma hakkım var
    orası benim evimin garajı ve ben oraya para ödüyorum her ay aidat adı altında
    gerizekalının biri gelip cıkısına araba koyacak ve ben acil cıkmam gereken yerde onun yuzunden dakikalar kaybedecegim hemde saglık sorunu esnasında
    keske koparabilseydim hic acımadım
    keske önü demirli bir aracım olsaydı vura vura cıkardım kimse kusura bakmasın

hayret bisey ya laf etmek icin laf etmeyin senin delikanlılıgın ancak burda sökerkeske sahibinide görseydim o arabanında onuda yamultsaydım o telasın içinde

pastadan sonra durum
    http://img529.imageshack.us/img529/1243/foto088dr5.jpg

resimde ki yerin boyası + kaputtaki taş izlerine rotus + on tamponda bir kac rotus = 40ytl ye anlastım haftaya yaptırcam nasipse

dostum lafını tartta konuş ben olsaydım dedim delikanlılığım burda değil heryerde geçer evelallah eğer bi sorunun varsa özeldende görüşürüz ben sana sadece düşüncenin yanlış oldunu söyledim adam elbette haksız ama senin onun aracına zarar verme hakkın olduğu anlmına gelmez ben böyle bişey görsem kafa göz girerim sana

Sharkemre nickli şahsı kaale almana gerek yok abi

Boşver konuşsun o

• quote:

Allah allah ne insanlar var yahu adama acil hastaneye ulasmamız lazımdı diyorum hala bana o gerizekalı herifi savunuyor.Aferin kardesim sen git garaj cıkıslarına koy bir de kafa göz girecekmis bir gün yamulturlar anlarsın kafa gözü.
    Allahım yaratıyorsun bari takip et

Arıza bir arkadaşımızdır denzelin de dediği gibi
  • Geçmiş olsun.Bencede boyaya gerek yok %96 ihtimalle pasta cila ile o fark edilmez bile.Çok kötü bir şey bende iki ayaklı mahlukatlar yüzünden, sağ arka kapıyı boyatmak zorunda kalmıştım(iki ay önce)felan çok kötü bir şey o duygu cırt-gırc seslerini duyusosun ya sanki kolunu kesiyorlar adamın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky_lord -- 11 Nisan 2007; 17:17:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_lord

Geçmiş olsun.Bencede boyaya gerek yok %96 pasta cila ile o fark edilmez bile.Çok kötü bir şey bende iki ayaklı mahlukatlar yüzünden, sağ arka kapıyı boyatmak zorunda kalmıştım(iki ay önce)felan çok kötü bir şey o duygu cırt-gırc seslerini duyusosun ya sanki kolunu kesiyorlar adamın.

Cevap vermeden önce ne olur bir önceden yazılanları okusanız. MErak etmeyin yalnız değilsiniz herkes sizin gibi başlığa bak cevap yaz derdinde.... Ama lütfen dikkatli olalım. Arkadaş pasta cila yı bitirdi 40 ytl ye geri kalanı yaptırmıştır bile belki ama siz hala %96 geçer diyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cbkbjk

geçmiş olsun öncelikle ama aceleye ne gerek vardı yani.bence boyasız geçmez gibi duruo.

sagol hastaneye acil gitmem gerekiyordu acelem bundandı
    aceleme ragmen 3-4 dk garaj cıkısına araba koyan yaratıgı bekledim ama gelmedi sinirden arka silecegini cektim biraz ama kopmadı
    80 küsür model toros geri döndügümde gitmisti zaten
    simdi keske bir daha görsemde sinirimi cıkarsam dallamadan

@AuToBaN
    pas olamaz zaten fiber tampon
    pasta cila cogunlugu halleder ama sıyırıklar var iste biraz onlarada rötus artık

yoksa bu kadar sey icin koca tamponu boyayacak halleri yok değil mi?
    ön kaputta bir kac taş izi var rotus atılırken onlarda arada kaynamıs olur bu vesileyle

yaptığın yanlış bi kere adamın otosunu küçümsemeye hakkın yok 80 küsür toros muş neyani bende geleyim passat la senin araca vurayım daha lüks diyeyim ikincisi yanlış park etmiş olabilir bu senin aracın sileceğini koparma hakkı vermez o aracın sahibi ben olsam ve seni sileceğimle oynarken görsem pek hoş şeyler olmazdı saınırm

ben hastam varken ve hastaneye yetisme telası icindeyken yaratıgın biri garaj cıkısına araba koyup beni engelliyorsa daha beterinide yapma hakkım var
    orası benim evimin garajı ve ben oraya para ödüyorum her ay aidat adı altında
    gerizekalının biri gelip cıkısına araba koyacak ve ben acil cıkmam gereken yerde onun yuzunden dakikalar kaybedecegim hemde saglık sorunu esnasında
    keske koparabilseydim hic acımadım
    keske önü demirli bir aracım olsaydı vura vura cıkardım kimse kusura bakmasın

hayret bisey ya laf etmek icin laf etmeyin senin delikanlılıgın ancak burda söker
    keske sahibinide görseydim o arabanında onuda yamultsaydım o telasın içinde

pastadan sonra durum
    http://img529.imageshack.us/img529/1243/foto088dr5.jpg

resimde ki yerin boyası + kaputtaki taş izlerine rotus + on tamponda bir kac rotus = 40ytl ye anlastım haftaya yaptırcam nasipse

bu link bende açılmadı bir türlü acaba linkte bir hata var mı?

• bizim megane ' a buzda bi toros kayıp arka tampona girmisti. 15 cm kadar tampon kırıldı. 5 6 ay öle gezdikten sonra arabayı servise vermistik. tamponu da halletmisler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: sky_lord

Geçmiş olsun.Bencede boyaya gerek yok %96 pasta cila ile o fark edilmez bile.Çok kötü bir şey bende iki ayaklı mahlukatlar yüzünden, sağ arka kapıyı boyatmak zorunda kalmıştım(iki ay önce)felan çok kötü bir şey o duygu cırt-gırc seslerini duyusosun ya sanki kolunu kesiyorlar adamın.

Cevap vermeden önce ne olur bir önceden yazılanları okusanız. MErak etmeyin yalnız değilsiniz herkes sizin gibi başlığa bak cevap yaz derdinde.... Ama lütfen dikkatli olalım. Arkadaş pasta cila yı bitirdi 40 ytl ye geri kalanı yaptırmıştır bile belki ama siz hala %96 geçer diyorsunuz.

Haklısın çok uzun sürüyor hepsini okuyamıyorum atladıklarım oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

bu link bende açılmadı bir türlü acaba linkte bir hata var mı?

bende duzgun calısıyor

@Yarbay henuz boyatamadım
    sınavlar+maddi durum
    kısmetse haftaya falan halledicem
  • Olsun dostum hallolsun da önemli değil. Boyandıktan sonraki tavsiyem mümkün olduğu kadar su gelmemesi birkaç gün aman dikkat et buna. Yani bana sorsan boyatmak için yazı beklemen en iyisi yada şu yağmurlar bi bitsin ondan sonra boyat derim
  • usta arac 1 gun kalacak diyor
    bende sabah verip aksam alma taraftarıyım
    sonucta tamponun hepsi boyanmayacak bence gün icinde halledilir birsey
    mutabakata varmaya calısıyoruz kendisiyle
  • Hayır dediğimi yanlış anladın boyandıktan sonrası için söyledim. Boyandıktan sonra birkaç gün su gelmesin aracını yıkatma vb... Boyanın sağlam tutması açısından
  • ustaya sordum bunu yagmur falan olursa napıcaz diye
    önemli değil dedi zaten rötuş olacagı icin cogu
  • quote:

ustaya sordum bunu yagmur falan olursa napıcaz diye
    önemli değil dedi zaten rötuş olacagı icin cogu

Sen bilirsin dostum. Boya suyu sevmez o açıdan dedim.
  • zaten benim olaya girmem mayısı bulur 2 hafta sınavlar vs derken

bu arada bu baslıktan 1 adet uyarı almayı basardım nasıl oldu merak ettim :)
  • bir bayan vatandaşımız sayesinde bende haftaya boyaya giriyorum sağ çamurluktan, cevahir çıkışında meydana geldi hadise kadın öyle bi geliyordu ki arabayı bırakıp kaçma isteği uyandırdı bende o geçmeyi denemesin ben 10 km geri geri gitmeye razıydım ama denedi ve.....! hafif bir çizik amma velakin sinek küçüktür ama mide bulandırır yarbayın tavsiyesi ile boyadan sonra araç doooğru kapalı otoparka
  • merhaba çok geçmiş olsun arabama bişey oldumu benimde içim gidiyo sorma oturup ağlayacam utanmasam kapanır merak etme
  • bencede aracını kapalı otoparka çek ama bayan sürücüleride bu kadar yargılamayalım bence bunu yapan bir beyde olabilirdi geçmiş olsun
  • erkek-bayan olayı tamamen sans ama istatistikler bayanlardan korkun diyor malesef
  • istatistiklerin herzaman doğru olduğunu düşünmüyorum bende bayanım ama iyi bir sürücü olduğumu söylerler.neyse siz yinede dikkat edin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.