Bildirim
Düşüşteyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Zamanla alisirsin notlara takilma lise bittiginde o dertlerin aslinda hic onemli olmadigi anlarsin.Okulun tadini cikar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum
Zamanla alisirsin notlara takilma lise bittiginde o dertlerin aslinda hic onemli olmadigi anlarsin.Okulun tadini cikar.
Aile baskı yapıyor işte -
O sorunların aynısı bende var . 2 zayıfım var . 1e düşürmeye çalışıyorum . Lise çok fena .
quote:
Orijinalden alıntı: diyar009
O sorunların aynısı bende var . 2 zayıfım var . 1e düşürmeye çalışıyorum . Lise çok fena .
zayıf yok da beklentiler çok yüksek okula 3.girdim bide çok baskı var üstümde -
quote:
Orijinalden alıntı: NaqORaY
Okula sondan 4. girdim sonuncu olarak bitirmeyi düşünüyorum. matematik 2 onun dışında 0 1 2 yok ne güzel ya okulun tadını çıakrıyorum
üniversiteye girmeyi düşünüyor musun? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tavukjack
quote:
Okula sondan 4. girdim sonuncu olarak bitirmeyi düşünüyorum. matematik 2 onun dışında 0 1 2 yok ne güzel ya okulun tadını çıakrıyorum
üniversiteye girmeyi düşünüyor musun?
Yalnız lise izmi kız lisesi 467 ile girdim
Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi 473
-
quote:
Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum
aynen oyle.
ilerde alışırsın 9.sınıfta ilk Girdiğim sınavdan 55 alınca bunalıma girmiştim. şimdi ise 45 alan seviniyor (10sınıf) 40 üzeri bana göre iyi bir not Kimya sınavım 18 onuda düzeltemedim zaten -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
üniversiteye girmeyi düşünüyor musun?
Yalnız lise izmi kız lisesi 467 ile girdim
Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi 473
İkl daha iyi bizde taban 465
orda kız da çokturbiz hala elizabeth
-
quote:
Orijinalden alıntı: enesnok
ilerde alışırsın 9.sınıfta ilk Girdiğim sınavdan 55 alınca bunalıma girmiştim. şimdi ise 45 alan seviniyor (10sınıf) 40 üzeri bana göre iyi bir not Kimya sınavım 18 onuda düzeltemedim zaten
notlarım düşük demiyorum da beklenti yüksek baskı çok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X