Şimdi Ara

Düşüşteyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders notlarım düşmeye başladı 1. sınavlardan bu yana geomeri 78'di 2. sınavdan 63 aldım.Edebiyat 3. sınav iyiydi de herkes yüksek aldı yarın dil anlatım cuma ingilizce var düşürmemem lazım puanları ama çok zor.Napmam lazım bilmiyorum kafayı yedim galiba bu aralar(9.sınıf anadolu lisesi)

• Zamanla alisirsin notlara takilma lise bittiginde o dertlerin aslinda hic onemli olmadigi anlarsin.Okulun tadini cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Zamanla alisirsin notlara takilma lise bittiginde o dertlerin aslinda hic onemli olmadigi anlarsin.Okulun tadini cikar.

Aile baskı yapıyor işte
  • O sorunların aynısı bende var . 2 zayıfım var . 1e düşürmeye çalışıyorum . Lise çok fena .

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar009

O sorunların aynısı bende var . 2 zayıfım var . 1e düşürmeye çalışıyorum . Lise çok fena .

zayıf yok da beklentiler çok yüksek okula 3.girdim bide çok baskı var üstümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaqORaY

Okula sondan 4. girdim sonuncu olarak bitirmeyi düşünüyorum. matematik 2 onun dışında 0 1 2 yok ne güzel ya okulun tadını çıakrıyorum

üniversiteye girmeyi düşünüyor musun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Okula sondan 4. girdim sonuncu olarak bitirmeyi düşünüyorum. matematik 2 onun dışında 0 1 2 yok ne güzel ya okulun tadını çıakrıyorum

Yalnız lise izmi kız lisesi 467 ile girdim

Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi 473

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Zamanla alisirsin notlara takilma lise bittiginde o dertlerin aslinda hic onemli olmadigi anlarsin.Okulun tadini cikar.

aynen oyle.

• ilerde alışırsın 9.sınıfta ilk Girdiğim sınavdan 55 alınca bunalıma girmiştim. şimdi ise 45 alan seviniyor (10sınıf) 40 üzeri bana göre iyi bir not Kimya sınavım 18 onuda düzeltemedim zaten
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnız lise izmi kız lisesi 467 ile girdim

Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi 473

İkl daha iyi bizde taban 465

orda kız da çokturbiz hala elizabeth

• quote:

Orijinalden alıntı: enesnok

ilerde alışırsın 9.sınıfta ilk Girdiğim sınavdan 55 alınca bunalıma girmiştim. şimdi ise 45 alan seviniyor (10sınıf) 40 üzeri bana göre iyi bir not Kimya sınavım 18 onuda düzeltemedim zaten

notlarım düşük demiyorum da beklenti yüksek baskı çok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.