Şimdi Ara

Düşünsenize sınav günü nüfus cüzdanınız kayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah bir bakıyorsun yok kimlik yok hiçbir yerde bulamıyorsun yahut okula sınava giderken yolda düşürüyor ve bunu fark etmiyorsun... İnsan kafayı yer yahu! Bu kadar basit olmamalıydı, bütün yıllık emeğimiz resmen bir karta bakıyor, yedeği de yok ki anasını satayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan yeter artık.1 haftadır felaket haberleri okuyon/söylüyon.Ne var bu kadar takıcak sen her şeyi olması gerektiği gibi yap gerisi gelir.
  • Benim geçen sene başıma geldi.Allahtan hiç çalışmamıştım.Tecrübe olsun diye girdim.Ama bu sene başıma gelirse kötü olur cidden emek verdim.

• Kizdirmasana oğlum milleti

Bu arada drogba kimliksiz nasıl girdim tecrübe olsun diye sende bizi mi kekliyon burda

• quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

Kizdirmasana oğlum milleti

Bu arada drogba kimliksiz nasıl girdim tecrübe olsun diye sende bizi mi kekliyon burda

Yok be hocam ne keklemesi.Arabayla gitmiştim sınava.Bir ara kimliğim kaybolmuştu ve yeni kimlik cikardim.Daha sonra eski kimliğimi bulunca iki kimliğim olmuş oldu.Yeni çıkarttığım kimlik sınavdan önce kayboldu.Derhal eve gelip eski kimliğimi alıp götürdüm.Oda kabul edilemeyecek kadar fiziksel anlamda kötü durumdaydı.Allahtan bir problem çıkarmadılar.

Edit:Eski kimlik ile yeni kimlik arasında no anlamında farklılıklar oluyor.Bu yüzden de başıma bela olmasın diye ehliyetle gitmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 9 Mart 2016; 3:46:48 >

• PASAPORT :)

• Hay sinav gunune de kimliginede yeter lan. Olacagi varsa olur. Girip 160 yapip cikarsin. Olmayacaksa ne o sinava girebilirsin ne sinavin iyi gecer. Sen elinden geleni yaptiysan ve inancin da varsa bu saatten sonra yapman gereken tevekkul.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sbs'den onceki gun kaybetmistim.Allahtan o sene kimlik getirme zorunlulugunu kaldirmislardi da su an meslek lisesinden yazmiyorum.

• Şuan bantladım bildiğin kimliği

Pazar günü alırım artık

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah korusun ama böyle giderse senin nüfus cüzdanıda kaybolur. Burnunda akar ve kanar. Öksürük , hıçkırıkta tutar.. Üstüne bir de tuvaletin gelir topyekün sınavın içine edersin benden söylemesi bence sen bunları düşünme düşündürtme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.