Şimdi Ara

düşündürecek oyun arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşündürecek oyun arıyorum kafa yorduracak böle saatlerce bulmaca cözdürecek aksiyon olmasın böle yaratık felan hikaye gibi hatta belirli bir hikayeye odaklanan roman tarzı oyunlar ilgimi cekiyor mistic gizzem

tarz olarak

J.U.L.I.A Among the Stars
    The Vanishing of Ethan Carter
    Amnesia: A Machine For Pigs
    tom raider serisi gibi şifreler gizli kapılar mistik olaylar

gibi bir oyun arıyorum yardımcı olabilecek varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster58 -- 13 Ekim 2014; 17:00:04 >

• Alan Wake oynamadıysan beğeneceğini düşünüyorum (oyun korku türünde)
    Ek olarak son çıkan Sherlock Holmes Crimes and Punishments yaratık haricinde dediğin özellikleri taşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

Alan Wake oynamadıysan beğeneceğini düşünüyorum (oyun korku türünde)
    Ek olarak son çıkan Sherlock Holmes Crimes and Punishments yaratık haricinde dediğin özellikleri taşıyor.

Sherlock Holmes dan gına geldi artık animasyonları filmleri oyunları :) farklı olsun istiyorum ve alan wakeyi oynadım bi yarım saat kadar baktım karanlık cökünce beni pek sarmadı dostum roman tadında bi oyun arıyorum belirli bi hikayeye odaklanmış gizzem bulmaca cözdürecek vs..
  • Lost Horizon
  • Silent Hill 2.
  • Takip. Bana da yardımcı olur belki.
  • L.a noire,deadfall adventures,darksiders 2 bunları denemelisin.Özellikle deadfall adventures'i tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir playstation oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Oyun arkadaşı arıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aksiyon oyunu aramıyorum :)
  • Grimm kullanıcısına yanıt
    silent hill korku oyunu değilmi ben puzzle tarzı oyun arıyorum düşündürecek roman tarzı bi oyun mekan tamam önemli mistik tamam olsun ama korku gerilim aramıyorum. örnek verdiğim oyunlara bakabilirsiniz bu tarz bi oyun arıyorum
  • http://store.steampowered.com/app/231160/

İndirim gördüğü zaman almanızı öneririm, çok güzel bir oyundur.
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Oddworld: Abe's Oddysee e benziyor güzel oyun :)
  • Portal 1 ve 2.
  • sherlock holmes
  • ikideli13 kullanıcısına yanıt
    portal cok eskidi
  • The Wolf Among Us,The Walking Dead Season I-II,ve Telltale Games'in yaptığı çoğu oyun.Roman gibi akıcı bir oyun istiyorsan deneyebilirsin.TWD ve TWAU senin seçimlerine göre ilerleyen oyunlar.
  • korku ogeleri barindirir ama sanitarium deneyebilirsin. kesinlikle eski diye pas gecme ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    eski mi hocam bu tarihi eser ya :) bundan kimse korkmazki zaten :) benim aradığım oyun fps olucak böle kitaplıklarda gizli bölme arıcam bir hikayedeki gizzemi cözücem mektupları okucam kelimleri şifre olarak not alıcam saatlerce başından ayrılmıcam sakin sakin oynicam bi oyun arıyorum amnesia gibi amnesiadada korku var biraz ama gerilim yok insan ürkmüyor kurgu belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster58 -- 13 Ekim 2014; 23:28:54 >
  • ha bu arada oyun ararken bide yeni cıkıcak oyun hakkında video gördüm :) SOMA :d daha önce gören varmı bilmiorm ilginc geldi

http://www.youtube.com/watch?v=zFouLy2CWY4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster58 -- 13 Ekim 2014; 23:30:30 >
  • crysis 3
  • Valbilken kullanıcısına yanıt
    oyun dünyasıyla yeni tanışmıyorum Valbilken crysis mi diyorsun yok ya :D bak sen bence crysisi bilmeyen bilgisayar oynu oynuyorum diye gecinmesin ayrıca aksiyon oyunu aramıyorum dedim ne alaka :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.