Şimdi Ara

Düşündüğüm sistem hakkında tavsiye ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2008 de aldığım pc artık nete girmekten başka işimi görmüyor. Bende pc de oyun oynamak istiyorum ve bir pc toplamaya karar verdim. Düşündüğüm sistem :

2 x CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemci

FRISBY FC-8860G 500W MidT ATX SİYAH KASA

Seagate 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk

ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart

Asus GT740 OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

Vatan Bilgisayarın hafta sonu %30 indiriminden yararlanarak toplamayı düşünüyorum. Sizce bu sistem uyumlumudur. İlk defa kendim pc toplıyacağım için araştırma sonucu böyle bir şey ortaya çıkarabildim. Fikirleriniz nedir. Şimdiden teşekkür ederim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardesim sistem guzel guzel olmasinada gt serisi ekran karti yerine gtx serisi ekran kartlarinin oyunlarda daha performansli oldugunu duymustum bende yeni bilgisayarbalmak icin ugrasiyorum asusun x serisi laptoplarindan biri ve ekran kartida gtx950m 2 gb 128 bit bi arastir istersen gtx serisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadosan64 -- 22 Ekim 2015; 13:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadosan64

Kardesim sistem guzel guzel olmasinada gt serisi ekran karti yerine gtx serisi ekran kartlarinin oyunlarda daha performansli oldugunu duymustum bende yeni bilgisayarbalmak icin ugrasiyorum asusun x serisi laptoplarindan biri ve ekran kartida gtx950m 2 gb 128 bit bi arastir istersen gtx serisini

Ekran kartını daha önceden almıştım. O yüzden onu yazdım. Ek olarak arkadaşımın tavsiyesi ile kasayı bu şekilde alıcam sanırım.

COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

• sistemlerin hepsi iyi gibi ben asuslardan birini öneririm ama ekran kartına dikkat et. o konudan anlamam ben :)
  • Oyun oynamayı düşünüyosan daha çok parayı ekran kartına yatırmalısın. 740 işini görmez. Düşük ayarlarda çizgi film kalitesinde oyun oynarsın. Seçtiğin kasa güzel ancak 740 alıp o.kasayı almak pek mantıklı değil. Tam olarak bütçeniz nedir. Elinizde olan parçalarıda yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Oyun oynamayı düşünüyosan daha çok parayı ekran kartına yatırmalısın. 740 işini görmez. Düşük ayarlarda çizgi film kalitesinde oyun oynarsın. Seçtiğin kasa güzel ancak 740 alıp o.kasayı almak pek mantıklı değil. Tam olarak bütçeniz nedir. Elinizde olan parçalarıda yazın.

Hocam ekran kartı hariç elimde başka birşey yok şu anda. Onuda bir hafta önce aldım. Nedeni ise bu kadar değişiklik yapacağımı düşünmemiştim. Bu kasa ve ekran kartı 1800 tl ye gelmiş olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Sistem Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.