Şimdi Ara

Düşük Sistemli Laptopta Oyun Oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pentium B960 2.2 ghz çift çekirdek işlemci
    4 Gb Ram
    Intel HD Graphics

Sistemli bir laptopım var yeni laptop alana kadar bununla idare etmek zorundayım.Hangi oyunları çalıştırır kestiremiyorum tavsiyelerinize göre indirip deneyeceğim.Bu sistemin kaldırabileceği vakit geçirmelik oyunları bu konu altında toplarsak bu tarz oyun amaçlı alınmamış düşük sistemli laptop kullanıcıları için çok iyi olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert30 -- 4 Kasım 2013; 10:38:35 >

• Oynadığın oyun türünü belirtirsen daha rahat yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert30

Pentium B960 2.2 ghz çift çekirdek işlemci
    4 Gb Ram
    Intel HD Graphics

Sistemli bir laptopım var yeni laptop alana kadar bununla idare etmek zorundayım.Hangi oyunları çalıştırır kestiremiyorum tavsiyelerinize göre indirip deneyeceğim.Bu sistemin kaldırabileceği vakit geçirmelik oyunları bu konu altında toplarsak bu tarz oyun amaçlı alınmamış düşük sistemli laptop kullanıcıları için çok iyi olur diye düşünüyorum.

Limbo oynarsin rahat rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tür önemli değil beyler her türlü oyun oynarım ben.eski oyunlardan da tavsiyelerinizi bekliyorum ama yeni oyunlardan(yeni derken 2012 2013 oyunlarını falan kastetmiyorum) lowda mediumda falan da olsa oynayabileceğim oyunlar nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monte cristo Fire chief, diablo1 ve 2 , worms 3D, call of duty 2, Vampire: the masquerade bloodlines(efsanedir.), NFS U,U2,Most Wanted, pes6, bfme 2. Bu oyunlar seni çok uzun süre götürür.
  • Far cry , hitman , nfs mw carbon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.