< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan6247 -- 20 Temmuz 2022; 23:12:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
daha geçen özelde okuyan arkadaşımın obp'si yüzünden istediği bölüme girebildiğini gördüm. 99,83 gibi absürd bir ortalama ve tamamen öğretmenlerin 4 yıl boyunca her dersden cevapları vermesine bağlı olarak gelişmiş. bu konuda hiç adil değil bu sınav sistemi. bunun sizi yıldırmayıp 3.senenizde kazanmanızı cidden tebrik ederim hocam. aynı obp'ye sahibiz ve bu bana büyük motive verdi hocam başarılar diliyorum tıp hayatınızda. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sınav anında tyt de test çözme sıralaman ne oldu öğrenebilir miyim ilk nerden baslamak mantıklı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan6247 -- 24 Temmuz 2022; 7:14:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam sinava girerken mezun psikolojisi olumsuz dusunceler,heyecan var miydi? Bunu nasil atlatip odaklanabildin? Sinav anini anlatir misin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tesekkur ediyorum hocam sag olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan6247 -- 30 Temmuz 2022; 8:27:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tebrikler hocam |