Şimdi Ara

DÜŞÜK KM İKİNCİ EL ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşük km de örneğin 15-30 bin km de ancak 7 8 yaşında, çoğu zaman yatmış bir araç bakımları yapılmışsa sorun ve masraf çıkarma potansiyeli taşırmı, mesala böyle bir aracın bitmemiş olsa bile yaştan dolayı balatalar,Triger kayışı gibi parçaların değişmesi gerekirmi, çok fazla esnemeyen burkulmayan bu araçta yaştan dolayı metal yorgunluğu olurmu ve bu araç ile örneğin 60 70 bin km deki emsalleri arasında ikinci elde ne kadar fazla vermek makul olur.

• Benim de merak ettiğim bir konu. Ama tabi araç bilinmiyorsa yatmış diye nitelendirilemez. Arkadaşımın eşinin aracı 2009 model 23.000km de. Düzenli olarak haftaiçi hergün kullanılıyor. 2.5-3 km mesafe evi okulu arası.
  • ne dediğini anlamadımda toyota ve hunday bak mekanik bakımlarından kasasından falan sıkıntı çekmessin
  • Hocam yaşı itibari ile kullanılmasa dahi aracın parçaları eskir. En basit örneğinden araba lastikleri hiç kullanılmasa hatta rafta dursa bile süresi var onların özelliğini bir süre sonra kaybetmeye başlıyor. Tabiki kmsinin düşük olması iyi birşey. Aracına göre de değişir düşük kmlisine fazladan vereceğin para. Örneğin 40 bin tl lik araca kmsi düşük diye 10 bin tl fazla verilmez ama 200 bin tl lik araca kmsi düşük diye 10 bin tl fazladan verilebilir. Ortalama c sınıfı olduğunu varsayarsak yüksek kmlisi 60 bin tl ise düşük kmlisine 2-3 bin tl fazladan verilebilir görüşündeyim.
  • Araç captiva, 2011 model 12 bin km de, 74 bin i TL isteniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesserdar -- 5 Ocak 2017; 0:36:0 >
  • Benim şuan satılık a3 üm var 2005 model 66.000km de. Muhafaza ettiğiniz şartlart çok önemli benimki kapalı garajda haftasonları gezmek için kullanıldı kar vs vs görmedi yağmur bile sayılı hatta şukadar söyliyim ben silecek suyuna yıllarca açıp doldurmadım. Orginal sileceklerim hala üzerinde 12 yıldır duruyor ve çoğu arabadan güzel siliyor camlarımı. Biraz uzattım sanırsam muhafaza şartı iyi ise belirli aralıklarla çalışıyor ise hiç bişi olmaz.

Çok temiz (66.000km)Audi A3 kapalı garaj arabası

İlan No: 363293910

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-cok-cok-temiz-audi-a3-363293910/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ KREDİSİ
    10 yıl önce açıldı
    İkinci El Araç Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.